Güllaç

Başarılı
Selam, CB16GS4800E.C8AT ürün numaralı RAM ECC değil, değil mi? İnternette kesin bir bilgi bulamadım. CT16G48C40S5 RAM'im ile dual kullanmak için alıyorum. Teşekkürler.

Selam, CB16GS4800e. C8at ürün numaralı RAM ECC değil, değil mi? İnternette kesin bir bilgi bulamadım. CT16G48C40S5 RAM'im ile Dual kullanmak için alıyorum. Teşekkürler.

Evet, Crucial CB16GS4800e. C8at model numaralı RAM, ECC desteklememektedir. Bu model, Crucial'ın tüketici sınıfı DDR5 RAM serisine aittir ve ECC özellikleri sunmaz.

Öte yandan, Crucial CT16G48C40S5 model numaralı RAM, on die ECC desteği sunmaktadır. Bu özellik, bellek modülünde entegre olarak bulunan ve veri bütünlüğünü artıran bir hata düzeltme teknolojisi ama, bu özellik yalnızca modül seviyesinde çalışır ve sistem genelinde ECC desteği sağlamak için anakart ve işlemcinin de bu teknolojiyi desteklemesi gerekir.

CB16GS4800e. C8at modelini mevcut CT16G48C40S5 RAM'inizle çift kanal olarak kullanman mümkün. Ama sistemde ECC desteği sağlamayacak olabilir eğer ECC desteği istiyorsan her iki RAM modülünüzün de ECC özellikli olması ve sistemin bu teknolojiyi desteklemesi gerekli.