Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arda24142

Becerikli
M.2 SSD sağlığım 91'e düştü 9 ay önce toplamıştım. Crucial P3 Plus SSD.

Screenshot_1.webp

Çözüm
@arda24142, bir problem görünmüyor. "Güvenli olmayan kapatma sayısı" biraz yüksek sadece.

Bunun olası sebepleri:
  • Sık elektrik kesintisi olan bölgede yaşamak.
  • Bilgisayarı güç tuşundan kapatmak.
  • Bilgisayarı fişten çekerek kapatmak.
  • Ani sistem çökmeleri.
Eğer 2 ve 3'ü yapıyorsan, yapmamaya çalış. 1'e çözüm yok, 4'ü ise sistem kaynaklı problem yaşıyorsan "Teknik Destek" kategorisinde yeni bir konu açıp yardım isteyerek çözebilirsin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 57
@arda24142, bir problem görünmüyor. "Güvenli olmayan kapatma sayısı" biraz yüksek sadece.

Bunun olası sebepleri:
  • Ani sistem çökmeleri.
Eğer 2 ve 3'ü yapıyorsan, yapmamaya çalış. 1'e çözüm yok, 4'ü ise sistem kaynaklı problem yaşıyorsan "Teknik Destek" kategorisinde yeni bir konu açıp yardım isteyerek çözebilirsin.

Çözüm
@arda24142, bir problem görünmüyor. "güvenli olmayan kapatma sayısı" biraz yüksek sadece.

Bunun olası sebepleri:
  • Ani sistem çökmeleri.
Eğer 2 ve 3'ü yapıyorsan, yapmamaya çalış. 1'e çözüm yok, 4'ü ise sistem kaynaklı problem yaşıyorsan "teknik destek" kategorisinde yeni bir konu açıp yardım isteyerek çözebilirsin.

Tamamdır hocam ya bazen güçten kapatıyorum ondan galiba bir de en az 30 kere falan elektrik gitti dikkatli olacağım bundan sonra teşekkürler çözüm.