Anladım, sana kalmış o zaman. Alternatif bakmak istersen bakabilirsin.

Performans açısından değerlendirecek olursak çok üstün P3'e göre. Fiyatı da sıfır fiyatlarla karşılaştırdığımızda uygun. Garantisi olmaması eksi yazar ama dediğim gibi sana kalmış o da. Bir de orijinalliğini sorgulayın almadan.
Orjinalliğini seri koduyla mı doğruluyoruz hocam?

Orjinalliğini seri koduyla mı doğruluyoruz hocam?
Birçok yöntem var aslında.

Eğer sıfır kapalı kutu ise kutuyu orijinal ile karşılaştırın. Yazı fontlarından falan anlaşılabilir. Seri no ile de sorgulanabilir kopyalama vs. durumları olmadıysa.

Ek olarak SN850X'in sahtesi yoktu diye hatırlıyorum da ilan vs. varsa bir kontrol edelim isterseniz.

Birçok yöntem var aslında.

Eğer sıfır kapalı kutu ise kutuyu orijinal ile karşılaştırın. Yazı fontlarından falan anlaşılabilir. Seri no ile de sorgulanabilir kopyalama vs. durumları olmadıysa.

Ek olarak SN850X'in sahtesi yoktu diye hatırlıyorum da ilan vs. varsa bir kontrol edelim isterseniz.
İlan değil hocam, WP'de bir arkadaş forumlarda satış vb. yapıyor, oradan buldu beni. Ben yazmıştım, "SSD arıyorum" diye. Modart'ta falan satış referansı varmış, başka bir bilgim yok. Seri numarasını istedim, onu kontrol edeceğim, attıktan sonra.