Micron’un son kullanıcı markası Crucial, artık yok. Micron sadece şirketlere RAM ve SSD satacak.
Detaylar
Kim cevapladı?Az önce RAM bakarken denk gelmiştim. Tek bakışımla firma piyasadan çekildi 
- Makaleler
- 17
Yaani, zaten son kullanıcı için üretilen çoğu model başta fiyatlandırma olmak üzere bir çok sebepten dolayı tercih edilmemesi gereken ürünlerdeydi. Yine de üzüldüm ama, piyasada marka çeşitliliğinin fazla olması güzel oluyordu.
Bu insanlar nereye RAM takacaklar!
Hocam bakmanızı istediğim birkaç kişi olacak mümkünse...Az önce RAM bakarken denk gelmiştim. Tek bakışımla firma piyasadan çekildi![]()
5
5124
Ziyaretçi
Crucial kullanmak nasip olmadı, bu haberi de görecektik demek. Hayırlısı olsun.
Omerta Silenzio
Başarılı
Micron, kısaca "sizinle uğraşamam, yapay zeka sektöründe deli para var" diyerek masayı devirmiş.
Yılların efsanesi Crucial'ı çöpe atmalarının tek sebebi açgözlülük. Kurumsal firmalara ve veri merkezlerine fahiş fiyattan mal satmak varken, perakende pazarında rekabet etmek işlerine gelmedi.
Rekabet azaldı, meydan Samsung ve diğerlerine kaldı. Bize de artan fiyatları izlemek kaldı...Resmen bizi sattılar
Yılların efsanesi Crucial'ı çöpe atmalarının tek sebebi açgözlülük. Kurumsal firmalara ve veri merkezlerine fahiş fiyattan mal satmak varken, perakende pazarında rekabet etmek işlerine gelmedi.
Rekabet azaldı, meydan Samsung ve diğerlerine kaldı. Bize de artan fiyatları izlemek kaldı...Resmen bizi sattılar
Yazık oldu.
1 tane veri merkezine 10.000 modül 64 GB satarken, son kullanici icin 1 milyon 16 GB RAM satiyordu bence kâr marjiyla alakasi yok. Sanirim kuculmek istemisler.Micron, kısaca "sizinle uğraşamam, yapay zeka sektöründe deli para var" diyerek masayı devirmiş.
Rekabet azaldı, meydan Samsung ve diğerlerine kaldı. Bize de artan fiyatları izlemek kaldı...Resmen bizi sattılar![]()