Game Pass üzerinden oynuyorum. Paradox Forum'da 1-2 moda üye olmuştum. Launcher'da modlar görünüyor. Ama oyuna girince nasıl açacağım modları?
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam oyun Steam'de 8.99 dolar. Microsoft Store'da ise 113 TL. Sizce modlar için Steam'den almak mantıklı mı? Türkçe olan mod sayısı yeterli mi?Bi' mod olustur kismina tiklayip dosyasini AGOT dosyalari ile degistirebilirsin de ne kadar saglikli olabilir bilemedim, sanirsam modun Türkce cevirileri de guncellenmiyor acilip acilmayacagi belirsiz.
Görkem Say
Üstün
Hocam az önce attığım ss'de Mod Yükle diyince şu aşağıdaki yer çıkıyor. Küçük resim falan da istiyor anlamadım. Mod İncele dediğimde ise attığım linke atıyor.
Eki Görüntüle 145665
Mod yukle kismi muhtemelen senin gelistirdigin bir modu magazaya yuklemek icin. Yuklemek istedigin mod da burada yok gibi.
Hocam Valyrian Steel modunu yüklemiştim ss'de de görünüyor. Ama neden oynayamıyorum anlamadım.Mod yukle kismi muhtemelen senin gelistirdigin bir modu magazaya yuklemek icin. Yuklemek istedigin mod da burada yok gibi.
Red John
Uzman
Valyrian Steel modlari AGOT'u geretiriyor ondan dolayi.Hocam Valyrian Steel modunu yüklemiştim ss'de de görünüyor. Ama neden oynayamıyorum anlamadım.
Aslinda modu yukleyebilir dosyalarini buldugu surece problem degil. En son Steamden siteler araciligi ile belirli bi boyutun altinda mod dosyalari indiriliyordu su an nasil bilmiyorum.Mod yukle kismi muhtemelen senin gelistirdigin bir modu magazaya yuklemek icin. Yuklemek istedigin mod da burada yok gibi.
Bana kalirsa 9 dolar cok buyuk bi para degil CK3 icin eger oyunu seviyorsan/seversen modlarla beraber 200-300 saati rahat gecersin muhtemelen 9 dolar icin oynanis suresi olarak iyi yani.Hocam oyun Steam'de 8.99 dolar. Microsoft Store'da ise 113 TL. Sizce modlar için Steam'den almak mantıklı mı? Türkçe olan mod sayısı yeterli mi?
Görkem Say
Üstün
Hocam Valyrian Steel modunu yüklemiştim ss'de de görünüyor. Ama neden oynayamıyorum anlamadım.
Valyrian Steel, AGOT'a bagli bir submod mu?
Zaten Steam cüzdanında 11 dolar var alabilirim ama modların Türkçelerini bulmakta zorlanmaktan çekiniyorum hocam.Bana kalirsa 9 dolar cok buyuk bi para degil CK3 icin eger oyunu seviyorsan/seversen modlarla beraber 200-300 saati rahat gecersin muhtemelen 9 dolar icin oynanis suresi olarak iyi yani.
Valla Game Of Thrones yazdım o çıktı ekledim hocam.
Red John
Uzman
Valla sana soyleyeyim kompile modlari turkce ile oynamayi unut, cok bugla karsilasirsin ama mini modlarla da eglenmek mumkun bence.Zaten Steam cüzdanında 11 dolar var alabilirim ama modların Türkçelerini bulmakta zorlanmaktan çekiniyorum hocam.
Valla Game Of Thrones yazdım o çıktı ekledim hocam.![]()
Görkem Say
Üstün
Zaten Steam cüzdanında 11 dolar var alabilirim ama modların Türkçelerini bulmakta zorlanmaktan çekiniyorum hocam.
Valla Game Of Thrones yazdım o çıktı ekledim hocam.![]()
9 dolar bir sey degil oyuna hevesliysen Steam'den alabilirsin ama DLC almani onermem. Ben 343 saat oynamisim Paradox ciddi manada oyunculari dinlemiyor. Oyun birbirinden cok kopuk, cok eksigi var. Son yillarda gelistirdigi hicbir oyun dogru duzgun tutmadi zaten EU5'de fiyasko cikarsa yokus assagi gider.
Zaten Steam cüzdanında 11 dolar var alabilirim ama modların türkçelerini bulmakta zorlanmaktan çekiniyorum hocam.
Vallahi Game of Thrones yazdım o çıktı ekledim hocam.![]()
Google Translate kamera cevirici kullan. Zaten hizli akan bir oyun degil. 1000 saati devirince Event'lar disinda her şeyi ezberlemis olursun.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-