Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 4 Mayıs 2025 #1 Game Pass üzerinden oynuyorum. Paradox Forum'da 1-2 moda üye olmuştum. Launcher'da modlar görünüyor. Ama oyuna girince nasıl açacağım modları?
Game Pass üzerinden oynuyorum. Paradox Forum'da 1-2 moda üye olmuştum. Launcher'da modlar görünüyor. Ama oyuna girince nasıl açacağım modları?
Görkem Say Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 3 Beğeniler 1.648 5 Mayıs 2025 #31 Lorien dedi: Hocam olmuyor. Ne yaptıysam olmuyor. Bıktım bu şanssızlığımdan. Her saçma sapan şey benim başıma geliyor. Genişletmek için tıkla... Soyle bir sey buldum ama ne kadar ise yarar bilmiyorum. Once AGOT'un yuklenmesi gerekiyor olabilir. Artı 0 Eksi
Lorien dedi: Hocam olmuyor. Ne yaptıysam olmuyor. Bıktım bu şanssızlığımdan. Her saçma sapan şey benim başıma geliyor. Genişletmek için tıkla... Soyle bir sey buldum ama ne kadar ise yarar bilmiyorum. Once AGOT'un yuklenmesi gerekiyor olabilir.
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 5 Mayıs 2025 #32 Görkem Say dedi: Soyle bir sey buldum ama ne kadar ise yarar bilmiyorum. Once AGOT'un yuklenmesi gerekiyor olabilir. Eki Görüntüle 145808 Genişletmek için tıkla... Hocam her birinin ayrı yaması var. En üste Ana Türkçe yamayı, sonra attığınız modları aynı sırayla sonra da modların Türkçe yamalarını modların sırasıyla dizdim. Fakat sonuç yine aynı. Oyunun yüzde 95'i İngilizce. Türkçe olan tek tük yerler oluyor. Son düzenleme: 5 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Görkem Say dedi: Soyle bir sey buldum ama ne kadar ise yarar bilmiyorum. Once AGOT'un yuklenmesi gerekiyor olabilir. Eki Görüntüle 145808 Genişletmek için tıkla... Hocam her birinin ayrı yaması var. En üste Ana Türkçe yamayı, sonra attığınız modları aynı sırayla sonra da modların Türkçe yamalarını modların sırasıyla dizdim. Fakat sonuç yine aynı. Oyunun yüzde 95'i İngilizce. Türkçe olan tek tük yerler oluyor.