Valdiernaline

Çalışkan
Yer
Bodrum kat
Bugün Cry of Fear yüklemiştim. Onu açmaya çalışırken iki tane yazı çıktı:
"LoadLibrary failed with error 87: Parametre hatalı."
"Returned null."

Oyuna girip launch diyorum az biraz açılıyor sonra yine hata verip oyunu kapatıyor. Bunun öncesinde arkadaşım AMD Software: Adrenalin Edition yükletmişti. Ondan mı acaba diye düşündüm. Sildim dosyaları ama tamamen silip silmediğim hakkında emin değilim. Adrenalin yazınca çıkan iki tane vardı o ikisini de sildim.

Yapay zekâya da bir şeyler sordum ama ne kadar güvenilir bilemedim, dediklerini yapmak istemedim o yüzden. Nasıl düzelecek bu?

Bugün Cry of Fear yüklemiştim. Onu açmaya çalışırken iki tane yazı çıktı:
"LoadLibrary failed with error 87: Parametre hatalı."
"Returned null."

Oyuna girip launch diyorum az biraz açılıyor sonra yine hata verip oyunu kapatıyor. Bunun öncesinde arkadaşım AMD Software: Adrenalin Edition yükletmişti. Ondan mı acaba diye düşündüm. Sildim dosyaları ama tamamen silip silmediğim hakkında emin değilim. Adrenalin yazınca çıkan iki tane vardı o ikisini de sildim.

Yapay zekâya da bir şeyler sordum ama ne kadar güvenilir bilemedim, dediklerini yapmak istemedim o yüzden. Nasıl düzelecek bu?
C:\Windows\System32 klasoruna girin orada atig6pxx.dll olacak onun ismini degistirin ornegin atig6pxx.dll.bak yapin bilgisayari yeniden baslatip oynamayi deneyin.

Ekran kartınızın sürücüsünün güncel olduğundan emin olun. Sorun devam ediyorsa; CMD yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazın, işlemin bitmesini bekleyin. İşlemin bitmesi üzerine, tekrardan deneyip sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.