Son düzenleme:
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Güzel fırsat olmuş. Hemen kaptım. Crysis serisini çok severim. Eskiden oynamıştım. Şimdi GFN ile oynamak da keyifli olacak Remastered olarak.
Bunu almışken oynayıp bitirene kadar da Crysis 1 ve 3'ü de istek listesine ekledim. Umarım onlara da indirim gelir, onları da alırım. Bu bitene kadar indirim gelmezse direkt alırım zaten indirimsiz fiyatı o kadar da yüksek değil.
Bunu almışken oynayıp bitirene kadar da Crysis 1 ve 3'ü de istek listesine ekledim. Umarım onlara da indirim gelir, onları da alırım. Bu bitene kadar indirim gelmezse direkt alırım zaten indirimsiz fiyatı o kadar da yüksek değil.
Crysis 1'den sonra, 2.oyunu, CoD oyunlarının yolundan gittiği için çokça eleştirilmiştir. Bazı oyuncular oyunu sevmese de ben sevilmemesinin nedenini buna bağlıyorum. Özünde çok kaliteli bir sinematik aksiyon oyunudur. Oyunun müziklerini de Hans Zimmer bestelemiştir. Oynamayan oyuncuların bence kesinlikle şans vermesi gerekiyor.
Trencmivront
Uzman
Epic games'te Crytek aksiyon paketi yok mu? Paket ile seri daha uygun geliyor.
Bence alınacak bir indirim değil. Crysis Trilogy paketi 49 liraya düşüyor indirimlerde. 27 TL daha katıp 3 oyunu da alabilirsiniz.
Bence alınacak bir indirim değil. Crysis Trilogy paketi 49 liraya düşüyor indirimlerde. 27 TL daha katıp 3 oyunu da alabilirsiniz.
Onuda paylaşırız.
- Makaleler
- 62
Güzel fiyat. Satın aldım.