Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Can it Run Crysis sorusu benim 3060Ti'lı makinede hayır olarak geçiyor sanırım. EA üzerinden uzun zaman önce Crysis almıştım. Şimdi canım çekti oynamak istiyorum. İndirdim ama açılmadı. Siyah ekran geliyor, 1-2 saniye sonra kapanıyor oyun. Crysis.exe ve Crysis64.exe'yi düzenledim. İkisinde de tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırakıp yönetici olarak başlattım. İşe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sakin olun, sorun tarafımca çözülmüştür :)

Oyunun açık kaynak kodlu Exe'lerini yapmışlar. Bunları indirip Bin32 ve Bin64 klasöründekilerle değiştiriyorsunuz ve oyun sorunsuz bir biçimde açılıyor :cool:

Her oyun çeşidinin artık mevcut tüm yürütülebilir dosyaları içeren kendi sürüm ZIP'i var:
  • c1-launcher-v6-build.zip => Crysis => oyun + özel sunucu + başsız sunucu + editör
  • c1-launcher-v6-build-wars.zip => Crysis Wars => oyun + özel sunucu + başsız sunucu + editör
  • c1-launcher-v6-build-warhead.zip => Crysis Warhead => oyun (64-bit)

Keşke video kaydı alsaydım :/ Başka sefere artık.
Hocam, çok saçma olacak, biliyorum ama ayarları tam tersine alıp dener misiniz?

32 bit iken 16 bite alınıp, denense olur mu? :unsure:
Onu da deneyeyim bi.

Başka renk skalası yok.
1715360059874.webp

Bağlanıp şansımı deneyeyim bi'. AnyDesk kurar mısın?
Kurdum. Kodu buraya mı atayım?

Şunları yapmayı dene, ve kısayoldan aç oyunu.

1715360892658.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Can it Run Crysis sorusu benim 3060Ti'lı makinede hayır olarak geçiyor sanırım. EA üzerinden uzun zaman önce Crysis almıştım. Şimdi canım çekti oynamak istiyorum. İndirdim ama açılmadı. Siyah ekran geliyor, 1-2 saniye sonra kapanıyor oyun. Crysis.exe ve Crysis64.exe'yi düzenledim. İkisinde de tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırakıp yönetici olarak başlattım. İşe yaramadı.
Bunu deneyin: Steam Community :: Guide :: Fix for launching Crysis on Windows 7/8/10 (64-bit) [English guide/Русское руководство]

Oyunun açık kaynak kodlu Exe'lerini yapmışlar. Bunları indirip Bin32 ve Bin64 klasöründekilerle değiştiriyorsunuz ve oyun sorunsuz bir biçimde açılıyor :cool:

Her oyun çeşidinin artık mevcut tüm yürütülebilir dosyaları içeren kendi sürüm ZIP'i var:
  • c1-launcher-v6-build.zip => Crysis => oyun + özel sunucu + başsız sunucu + editör
  • c1-launcher-v6-build-wars.zip => Crysis Wars => oyun + özel sunucu + başsız sunucu + editör

Çözüm

Ufak bir crack yaptık diyebiliriz. İlginçti.

Oyunu sileyim baştan yapın isterseniz. 5 dakikaya iner Crysis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.