Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Bende hem orijinal hem de CS Durağı versiyonu var, kardeşimde sadece CS Durağı versiyonu. LAN olarak nasıl oynayabilirim? Aynı ağa bağlı olmama rağmen oda kurduğumda oda görünmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende hem orijinal hem de CS Durağı versiyonu var, kardeşimde sadece CS Durağı versiyonu. LAN olarak nasıl oynayabilirim? Aynı ağa bağlı olmama rağmen oda kurduğumda oda görünmüyor.
Görmemesi normal. Senin ip adresin ile bağlanmayı denesin.

Odayı kur. Sonra konsola bunu yaz.

sv_lan 1

İp adresi gözükecek. Sonra kardeşinin oyununda konsola "connect ip adresi" şeklinde yazarak bağlanmayı dene.

Bana haber ver bekliyorum.

Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Windows Defender Güvenlik Duvarına girin. "Bir uygulamanın veya özelliğin Windows Defender Güvenlik Duvarını geçmesine izin" ver seçeneğine tıklayın. Listeden "hl.exe" veya "CS" uygulamasını bularak hem Özel hem de Ortak kutucuklarını işaretleyip ayarları kaydedin.

Orijinal değil korsan sürüm ile oyun oluşturmanız gerekmektedir. Korsan sürümü çalıştıran bilgisayarda CMD açın ve "ipconfig" yazın. Orijinal çalıştıran bilgisayarda oyunun konsolunu açın. "connect [Korsan çalıştıran cihazın statik IP adresi}" yazın. Bağlanacaktır. Hata alırsanız AMXX DPROTO gibi biraz uğraştırıcı çözümler var.

Orijinal değil korsan sürüm ile oyun oluşturmanız gerekmektedir. Korsan sürümü çalıştıran bilgisayarda CMD açın ve "ipconfig" yazın. Orijinal çalıştıran bilgisayarda oyunun konsolunu açın. "connect [Korsan çalıştıran cihazın statik IP adresi}" yazın. Bağlanacaktır. Hata alırsanız AMXX DPROTO gibi biraz uğraştırıcı çözümler var.
Statik IP bunlardan hangisi hocam?

Görmemesi normal. Senin ip adresin ile bağlanmayı denesin.

Odayı kur. Sonra konsola bunu yaz.

sv_lan 1

İp adresi gözükecek. Sonra kardeşinin oyununda konsola "connect ip adresi" şeklinde yazarak bağlanmayı dene.

Bana haber ver bekliyorum.
Yazdım. Herhangi bir IP adresi çıkmadı.