TzRayned Becerikli Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 56 Çözümler 1 Beğeniler 20 27 Haziran 2025 #1 Selam, CS 1.6'yı tekrar oynamak istiyorum ama internette 10 tane site var, çoğu virüslü gibi duruyor. Temiz, virüssüz, reklamsız bir sürüm arıyorum. Offline botlarla takılsam da olur. Mümkünse Steam istemesin, direkt kurup oynayayım. Bildiğiniz düzgün bir yer var mı? Steam hesabım ban yedi. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2025
Selam, CS 1.6'yı tekrar oynamak istiyorum ama internette 10 tane site var, çoğu virüslü gibi duruyor. Temiz, virüssüz, reklamsız bir sürüm arıyorum. Offline botlarla takılsam da olur. Mümkünse Steam istemesin, direkt kurup oynayayım. Bildiğiniz düzgün bir yer var mı? Steam hesabım ban yedi. Şimdiden teşekkürler.
S Styxrage Uzman Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 535 Çözümler 3 Beğeniler 348 27 Haziran 2025 #2 Hocam yeni bir steam hesabı açıp kendi hesabınızdan ona hediye gönderebilirsiniz. 1.15$ fiyatı var şu an steamde 50tl neredeyse.
Hocam yeni bir steam hesabı açıp kendi hesabınızdan ona hediye gönderebilirsiniz. 1.15$ fiyatı var şu an steamde 50tl neredeyse.