CS 2 1.41.1.5 Güncelleme notları

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı

Yeni Özellikler ve Geliştirmeler​

• Retakes Modu Eklendi: Resmi eşleştirme sunucularında "Defusal Group Alpha" ve "Defusal Group Delta" haritalarını destekleyen yeni bir oyun modu olan Retakes eklendi. patchbot.io
  • Ticaret Sözleşmesi (Trade Up Contract) Genişletildi: 5 adet StatTrak™ Covert eşyasıyla bir StatTrak™ bıçak, 5 adet normal Covert eşyasıyla ise bir bıçak veya eldiven kazanılabiliyor. Reddit

Harita Güncellemeleri​

• Golden, Palacio ve Rooftop: Bu haritalar, Steam Topluluk Atölyesi'nden en son sürümleriyle güncellendi. Reddit
  • Inferno: Quad üstü ve Balkon altı bölgelerinde görünürlük iyileştirmeleri yapıldı. Reddit

Performans ve Stabilite İyileştirmeleri​

• Ana Menü ve Envanterde Performans Artışı: Ana menüde ve envanterde öğe inceleme arayüzünde performans iyileştirmeleri sağlandı. Reddit
  • Görsel Hatalar ve Ses Düzeltmeleri: Bulanık görünen envanter öğesi simgeleri düzeltildi ve bazı sunucu tabanlı ses olaylarının birden fazla kez başlaması engellendi. Reddit
  • Genel Stabilite İyileştirmeleri: Oyunun genel stabilitesi artırıldı. Reddit

Son düzenleyen: Moderatör:
M4A1-S | Mecha Endüstrisi (Savaş Görmüş) 30 dolara koydum ertesi gün 50 dolara çıkmış fiyatı. harbiden darbe yapmış valve

Alttaki linkten tüm güncelleme içeriklerini öğrenebilirsiniz;

Resmi bir kanaldır ve asla yanlış veya yanıltıcı bilgiler içermez.

Militia ve birkaç haritayı daha getireydiniz elinize mi yapışıyordu diyesi geliyor.

Fiyatlar tekrar düzelince satmak üzere skin alayım diyorum ama bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…