Kaptan Jack Sparrow
Uzman
Oyuna giriyorum 1-2 bilemedin 5 dk sonra oyun bir anda olduğu yerde donup kalıyor Görev Yöneticisi'nden kapatana kadar da kapanmıyor.
Aynı sorun bende de vardı ben ekran kartına OC uygulamıştım onu düzeltince sorun ortadan kalktı. Discord vb. uygulamalarda ekran paylaşımı yapıyor musun? Ek olarak oyunu oynarken işlemci ve ekran kartı kullanımları ne durumda bakabilme şansın var mı?CPU: Ryzen 5 5600x
RAM: 16 GB 3600 MHz
GPU: RTX 4060 8GB
Sistemi alalı 2 gün ya oldu ya olmadı. Overclock vs. ile uğraşmadım. CS2 dışında bir sorun yok. CS2 indirdiğimden beridir böyle yani doğru düzgün oynayamadım.
Discord vs. kullanmıyorum veya ekran paylaşımı yapmıyorum. Bir tek CS de böyle bir problem oluyor.Aynı sorun bende de vardı ben ekran kartına OC uygulamıştım onu düzeltince sorun ortadan kalktı. Discord vb. uygulamalarda ekran paylaşımı yapıyor musun? Ek olarak oyunu oynarken işlemci ve ekran kartı kullanımları ne durumda bakabilme şansın var mı?
Sadece CS2 de olmuyor ama bu sorun dediğim gibi ekran kartını zorlayan oyunlarda oluyor. Bu görseli itopyaya gönderdim onlar da kablodan olabilir deneyin olmazsa getirin kontrol edelim dediler.Fotoğrafta gözüken bir yanlış yok gibi. Steam CS2 önbellek temizliği yapıp tekrar dener misin?