Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sorun düzeldi. Kabloyu söktüm ve kablo doğruymuş tekrar taktım kabloyu, açtım ve sorun düzeldi. İlk taktığımda tam takamamış olabilirim bundan kaynaklanmış olabilir.
CPU: Ryzen 5 5600x
RAM: 16 GB 3600 MHz
GPU: RTX 4060 8GB

Sistemi alalı 2 gün ya oldu ya olmadı. Overclock vs. ile uğraşmadım. CS2 dışında bir sorun yok. CS2 indirdiğimden beridir böyle yani doğru düzgün oynayamadım.

CPU: Ryzen 5 5600x
RAM: 16 GB 3600 MHz
GPU: RTX 4060 8GB

Sistemi alalı 2 gün ya oldu ya olmadı. Overclock vs. ile uğraşmadım. CS2 dışında bir sorun yok. CS2 indirdiğimden beridir böyle yani doğru düzgün oynayamadım.
Aynı sorun bende de vardı ben ekran kartına OC uygulamıştım onu düzeltince sorun ortadan kalktı. Discord vb. uygulamalarda ekran paylaşımı yapıyor musun? Ek olarak oyunu oynarken işlemci ve ekran kartı kullanımları ne durumda bakabilme şansın var mı?

Aynı sorun bende de vardı ben ekran kartına OC uygulamıştım onu düzeltince sorun ortadan kalktı. Discord vb. uygulamalarda ekran paylaşımı yapıyor musun? Ek olarak oyunu oynarken işlemci ve ekran kartı kullanımları ne durumda bakabilme şansın var mı?
Discord vs. kullanmıyorum veya ekran paylaşımı yapmıyorum. Bir tek CS de böyle bir problem oluyor.

Bir oyunda daha bu sorunu yaşamaya başladım God of War oyununda hata vererek kapanıyor.
Acaba ekran kartını yanlış takmış olabilir miyim hazır sistem olarak geldi. Ekran kartı demonteydi. kendim taktım.

Galiba sorunu anladım. Ekran kartı güç kablosunu yanlış bağlamışım galiba. Eve dönünce test edip yazacağım.

Dosya Ekleri

• IMG_0083.webp
    IMG_0083.webp
    20 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_0067.webp
    IMG_0067.webp
    292,5 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Fotoğrafta gözüken bir yanlış yok gibi. Steam CS2 önbellek temizliği yapıp tekrar dener misin?
Sadece CS2 de olmuyor ama bu sorun dediğim gibi ekran kartını zorlayan oyunlarda oluyor. Bu görseli itopyaya gönderdim onlar da kablodan olabilir deneyin olmazsa getirin kontrol edelim dediler.

Sorun düzeldi. Kabloyu söktüm ve kablo doğruymuş tekrar taktım kabloyu, açtım ve sorun düzeldi. İlk taktığımda tam takamamış olabilirim bundan kaynaklanmış olabilir.

Çözüm