Çözüldü CS 2 düşük bellek uyarısı veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DeadlyMania7 104

Seçkin
Yer
Cehennemin dibi
Öğlen CS'ye sorunsuz girdim, 2 el Office attım, akşam girerim diye kapattım. Şimdi açmaya çalışınca "pagefile çok düşük, sistemde yer açın" minvalinde bir uyarı alıyorum. 40 GB RAM var, pagefile da kapalı. Bunu nasıl çözerim?

Çözüm
Arka plan uygulamaları pagefile kapalıolduğu için sistem RAM'ini çok fazla kullanmaya başlamış olabilir.

Yani istemediği kadar kullanabilir diye düşünüyorum.

2. sistemle de denedim onda 16 GB RAM ve 102 GB boş yer var pagefile onda da kapalı ama oyunu açıyor ana menüde uyarı çıkıyor sadece.

Bugün saat 16.11 civarı Update almış. Yüksek ihtimal bir şeyi bozdular. Öğleden önce düzgün girip öğleden sonra girememe nedenim buymuş demek ki.

Bence pagefile yi açman gerekli.
  • Win + r → sysdm. CPL.
  • gelişmiş → performans / ayarlar → gelişmiş → sanal bellek / değiştir
  • “tüm sürücülerde disk belleği dosyası boyutunu otomatik yönet” seçeneğini aç.
  • Ya da sistem diskin için “sistem tarafından yönetilen boyut” seç.
  • ayarla → tamam deyip PC'yi yeniden başlat.

Tamam da normalde böyle bir şey olmuyordu öğlen girip 2 el attığımda da pagefile kapalıydı şu anda da kapalı. Neden bir anda olmaya başladı?

Arka plan uygulamaları pagefile kapalıolduğu için sistem RAM'ini çok fazla kullanmaya başlamış olabilir.

Yani istemediği kadar kullanabilir diye düşünüyorum.

2. sistemle de denedim onda 16 GB RAM ve 102 GB boş yer var pagefile onda da kapalı ama oyunu açıyor ana menüde uyarı çıkıyor sadece.

Bugün saat 16.11 civarı Update almış. Yüksek ihtimal bir şeyi bozdular. Öğleden önce düzgün girip öğleden sonra girememe nedenim buymuş demek ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…