Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Ordu
Steam Guard kurdum ancak kasayı hala hemen sattırmıyor. Steam Guard ile 1 kez giriş yap mı demek istiyor?

[
Screenshot_20251123-210515_Steam.webp

Çözüm
İlk defa kurduğun telefonda 15 gün boyunca beklemen lazım.
Steam Guard'ı kurduğunuz için güvenlik amacıyla 15 gün envanteri korumaya alıyor beklemeniz lazım.
7 gün boyunca Steam güvenliğini kullanmamandan ötürü 15 günlük bekleme süresi eklenmiş. Steam Guard'ı aralıklı olarak kullanman gerek yani.
Zamanında kullanmıştım ancak telefonumu sıfırlamam ve zor durumda kalmam yüzünden kaldırmıştım. 2-3 yıldır falan kullanmıyordum. Kasaları satmak amaçlı tekrar mecbur Guard ekledim. Açıkçası çok saçma bir kuralmış.

Zamanında kullanmıştım ancak telefonumu sıfırlamam ve zor durumda kalmam yüzünden kaldırmıştım. 2-3 yıldır falan kullanmıyordum. Kasaları satmak amaçlı tekrar mecbur Guard ekledim. Açıkçası çok saçma bir kuralmış.
Çok saçma değil çok doğru bir kural, olası çalıntı bir hesaba Steam Guard eklendiği senaryoda hesabın geri alınma süresi gibi düşün o 15 günlük süreyi.

Zamanında kullanmıştım ancak telefonumu sıfırlamam ve zor durumda kalmam yüzünden kaldırmıştım. 2-3 yıldır falan kullanmıyordum. Kasaları satmak amaçlı tekrar mecbur guard ekledim. Açıkçası çok saçma bir kuralmış.

Hesap çalınma olayları çok yaygın, eskiden çalınan eşyalar geri sahibine klonlanarak veriliyordu aynı floatta olan değerli skinler falan, çekidüzen verdiler bir eşya takasladığınızda onunda 7 gün takas koruması oluyor şuan.

Çok saçma değil çok doğru bir kural, olası çalıntı bir hesaba Steam Guard eklendiği senaryoda hesabın geri alınma süresi gibi düşün o 15 günlük süreyi.
Hesap çalınma olayları çok yaygın, eskiden çalınan eşyalar geri sahibine klonlanarak veriliyordu aynı floatta olan değerli skinler falan, çekidüzen verdiler bir eşya takasladığınızda onunda 7 gün takas koruması oluyor şuan.
Pazarı 2-3 yıldır kullanmıyordum. Bunu yeni duydum. O zaman yapacak bir şey yok da haberim olsa haftalar öncesinden kasaları satardım. Tower Unite satın alacaktım indirime girmiş de anlaşılan cepten alacağım. Teşekkür ediyorum.