Lacan 16

Üstün
Makaleler
82
Normalde Hunt: Showdown 1896 oynayacağım. Ama Hunt'a insanın bazen giresi gelmiyor. Ne oynamalıyım sizce?

CS 2 oynanır mı:
  • Kitlesi toksik mi?
  • Hile durumu bir zamanlar çok feci diyorlardı, şu an nasıl?
  • Bug dolu diyorlardı, şu an nasıl?

Normalde R6S de oynarım ama bilmiyorum CS 2 bir dikkatimi çekti. Fakat sorayım dedim.

Ayrıca bunlar haricinde Hunt'ın yanına farklı türden bir oyun da eklenebilir. Ne diyorsunuz?

Ekstradan seçkin alırsanız toksikliği ve hileyi en aza indirirsiniz. Çıkışından beri epey bug fixlendi yine de karar size kalmış.

Normalde hunt: Showdown 1896 oynayacağım. Ama Hunt'a insanın bazen giresi gelmiyor. Ne oynamalıyım sizce?

CS 2 oynanır mı:
  • Kitlesi toksik mi?

Normalde r6s de oynarım ama bilmiyorum CS 2 bir dikkatimi çekti. Fakat sorayım dedim.

Ayrıca bunlar haricinde Hunt'ın yanına farklı türden bir oyun da eklenebilir. Ne diyorsunuz?

Bug çok azaltıldı ve sunucular CS:GO'ya göre nispeten daha iyi değerler sunuyor. Benim fikrimi sorarsanız r6s CS2'den kat be kat daha iyi ama CS2 de oynanılamaz değil bu benim tercihim iksini de oynadım ve oynuyorum ama r6s bana daha keyifli geliyor tabii bende seçkin yok sizde varsa veya alırsanız daha keyifli olur gibi.

Ekstradan seçkin alırsanız toksikliği ve hileyi en aza indirirsiniz. Çıkışından beri epey bug fixlendi yine de karar size kalmış.
Bug çok azaltıldı ve sunucular CS:GO'ya göre nispeten daha iyi değerler sunuyor. Benim fikrimi sorarsanız r6s CS2'den kat be kat daha iyi ama CS2 de oynanılamaz değil bu benim tercihim iksini de oynadım ve oynuyorum ama r6s bana daha keyifli geliyor tabii bende seçkin yok sizde varsa veya alırsanız daha keyifli olur gibi.

Zamanında CS ile alakam olmamasına rağmen baktım sırf zam geliyor diye ileride lazım olur diye seçkin almıştım.
R6S'yi ben de daha çok seviyorum çünkü aim'den çok taktiksellik öne çıkıyor. Ama CS 2'nin o klasik yapısını da özledim. Valorant'tan Allah korusun :D

Zamanında CS ile alakam olmamasına rağmen baktım sırf zam geliyor diye ileride lazım olur diye seçkin almıştım.
R6S'yi ben de daha çok seviyorum çünkü Aim'den çok taktiksellik öne çıkıyor. Ama CS 2'nin o klasik yapısını da özledim. Valorant'tan Allah korusun :D

Valorant'a saat 15.00 da girmek çok tehlikeli çoluk çocuk doluyor :)
Dediğiniz doğru r6s daha serbest bir oynayış sunuyor ama taktiksel olarak ikisinde de taktik yapılabiliyor Tab2 r6s bu konuda 1-0 önde ama CS2 de güzel bir deneyim beğenmezseniz R6S'e devam hocam. Ve CS2'nin kitlesi CS:GO kadar toksik değil çünkü ruslar azaldı türkler de Full Valorant giriyor CS2'nin yüksek sistem gereksinimlerinden dolayı.

Normalde Hunt: Showdown 1896 oynayacağım. Ama Hunt'a insanın bazen giresi gelmiyor. Ne oynamalıyım sizce?

CS 2 oynanır mı:
  • Kitlesi toksik mi?

Normalde R6S de oynarım ama bilmiyorum CS 2 bir dikkatimi çekti. Fakat sorayım dedim.

CS 2 seçkin hakkında konuşacağım kitlesi hem seçkinde hem de normal halinde o kadar fazla değil. Hile durumu gerçekten fazla ama seçkinde bu hileler %5'e kadar inebiliyor. Bug olayları hakkında çok bir bilgim yok.