tumu

Başarılı
Yer
Antalya
Uzun zamandır kütüphanede yatan CoD Modern Warfare 1-2-3 var. Zaten çok uzun değiller diye topluca oynamayı düşündüm ama üst üste oynamak bayar mı diye korkuyorum. Siz ne dersiniz, üst üste oynamak sıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle oynayın, Call of Duty serisinin en iyi Trilogy'si. İlk iki oyunun Remastered versiyonlarını oynayabilirseniz çok daha iyi olur. Üç oyun da toplam 20 küsur saat sürer muhtemelen. İki yılda bir anmak için tekrar oynayıp bitiririm, eski Call of Duty neymiş bu oyunlar şiir gibi anlatıyor.

Son düzenleme:
En az 5-6 kere bitirdim. FPS oyunlarını seviyorsanız kesinlikle bitirin. Belki üçüncü oyunda biraz bayabilir. Eğer beğenirseniz Black Ops 1 ve 2 de güzeldir onlara da göz atabilirsiniz.

Mükemmel bir seri defalarca kez bitirdim. Alakasız ama bir ara seriye tekrar başladığımda MW 1’i oynarken bir anda tansiyonum düşüp deli gibi kusmuştum, o günden beri cidden şakasız oynayamıyorum. Böyle de bir anım var bu muhteşem seri ile.

Buradaki diğer arkadaşlar gibi bende sayısız kez oynayıp bitirdim, ilk kez oynayacağınızı var saymıyorum bu yüzden size tavsiyem oyunun hikayesini ve olayları anlayarak oynayın, yıllar sonra akıllı kafayla oynayıp ara sahneleri geçmeyince ve oyunda geçen olayları durumları anlayınca gerçekten daha da duygusal bağlandım.

Niye Remastered daha iyi hocam? Bazı yerlerde de eski sürümün daha güzel tarafları olduğu söyleniyor çok kafa karıştırıcı bir olay.
Hem grafik, hem ses hem de genel anlamda daha cilalı ve daha kaliteli hocam. Eski sürümlerin çok güzel tarafları olduğunu göremedim Remastered ile karşılaştırınca.