Ömer_Yeter
Yetkin
Ben daha çok MC oynuyorum ama CS2'yi de sırf kasa satarak para kazanmak için almak istiyorum, siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden eksilediniz? Sırf para kazanmak için CS oynanmaz. Sırf para kazanmak için oynayan 3-4 hafta oynar maksimum, parası yanar.CS 2 oynuyorsanız Seçkin parasını çıkarıyor. Haftada 1 level atlayacak kadar oynasanız bile (3-4 rekabetçi maçı) 1 level atlayıp kasanızı alabilirsiniz. Haftada 1 kasa alabiliyorsunuz tabi.
Alakası yok. Ben kasa almak için haftada 1-2 oynuyorum. 2 aydır falan da oynuyorum.Neden eksilediniz? Sırf para kazanmak için CS oynanmaz. Sırf para kazanmak için oynayan 3-4 hafta oynar maksimum, parası yanar.
Bu yorumu CS oynarken yazıyorum, kasa alma bahanesiyle girdim oyuna. Ama ''sırf'' kasa almak için oynayan adam oyundan zevk almaz ve bırakır.Alakası yok. Ben kasa almak için haftada 1-2 oynuyorum. 2 aydır falan da oynuyorum.
Hangi türü sevdiğinize göre değişir. Ben Minecraft alırdım, çünkü oyun süresi daha uzun ve çeşitlilik fazla. Ama seçkin de alabilirsiniz. Eninde sonunda seçkin'in parasını da çıkarırsınız, ancak nakite dönüştürmek için sitelerdeki komisyon çok fazla.
Yandan video izlerken 2-3 el sonra zaten kasa düşüyor steam indirimlerinde uyguna oyun alabiliyorsun. Sırf kasa için almıştım ne yalan söyleyeyim.Bu yorumu CS oynarken yazıyorum, kasa alma bahanesiyle girdim oyuna. Ama ''sırf'' kasa almak için oynayan adam oyundan zevk almaz ve bırakır.