Haftalık CS'yi sadece kasa için oynuyorum şansınıza bağlı olarak 4-5 haftada verdiğiniz para çıkıyor. Steam'dan oyun alırken kendim para kullanmıyorum uzun süredir CS'ın verdiği kasaları satarak ekonomi yarattım kendime. Şimdi üstüne görevler geldi 3-4 dereceli maçta dolan seviye atlama olayı 2 maça kadar düşmüş durumda. Haftada 80dk vakit ayırarak minimum 0,30$ bakiye yapabilmek çok iyi. Şanslıysanız kat ve kat fazlasını kazanıyorsunuz. Gittim bunun için kardeşimin hesabına da prime aldım.

Kısacası oynamaktan zevk alıyorsanız, ödül mekanizması sizi daha fazla oynamaya teşvik edecek. Ödüller sayesinde de kendi parasını amorti edip üstüne kazanç sağlatacak. Bence kesinlikle alınmasını tavsiye ediyorum.

Aktif oynuyorsan mantikli. Steam dolara geçtiğinden beri birçok oyun aldim bir tanesine bile cebimden para vermedim hepsi haftalik droplardan kazandigim parayla alindi. 2016 yılında almistim CS'yi şu an ekmeğini yiyorum.

Aşırı derecede hile kaynıyor Prime da. Fakat kasmak mantıklı oyunu seviyorsan, arada girersin. Güzel bir şeyler de atabilir.

(Yıllar sonra) Her şeye iyimser bakmayalım lütfen. 2 yıldır oynarım tek iyi drop gelmedi çevremde de o kadar oynayan var onlara da aynı şekilde. Para amaçlı seçkin falan alınmaz.

O da senin sorunun :D. Kilowatt ilk çıktığında düşürüp 12 dolara sattım sonra 6 sonra 2. Paşa paşa çıktı parası. Para amaçlı da alınır ama birden çok alınır.