CS 2'de ani FPS düşüşleri ve uzun yüklenmesi süresi

Meyvelilahmacun2

Çalışkan
Bilgisayarımda CS 2 oynarken ani FPS düşüşleri yaşıyorum. Daha önce ortalama 200-300 FPS alırken, şimdi bazı anlarda FPS 80-90 seviyelerine kadar düşüyor. Bu düşüşler özellikle çatışma sırasında, TAB tuşuna basarak skora baktığımda ya da oyun menülerinde gerçekleşiyor. Ayrıca haritaların eskisine göre daha yavaş yüklendiğini de fark ettim. Oyuna giriş süreleri uzadı ve bu durum genel performans hissiyatını olumsuz etkiliyor.

Eskiden böyle bir sorun yoktu; sistemimde bir değişiklik yapmamış olmama rağmen bu performans kaybı sonradan ortaya çıktı.

Bilgisayarımda Intel i5-13500H işlemci ve NVIDIA RTX 4060 ekran kartı bulunuyor. Sistemim iyi bir düzeyde olmasına rağmen yaşadığım bu FPS ve yüklenme süresi probleminin nedenini ve olası çözüm yollarını öğrenmek istiyorum.

Nvidia ekran kartını güncelledin mi ve ekran kartın kaç Watt?

merhaba dostum aynı sıkıntı bende de var yeni bilgisayar topladım ve bende 450-500 fps arası alırken bir anda fpsim 0 ı görüyor g sync aktif ettim sadece donmuyor ama fps dropu hala hissedebiliyorum her yolu denedim ama fps düzelmiyor büyük ddu ile ekran kartının driverını kaldırıp eski sürümü deneyebilirsin ama onu da yaptım düzelmedi ama sen yine dene onun dışında olmazsa tek çare csye yama beklemek Sistemim = 5060 ti 16 gb amd ryzen 5 7500F 32 GB RAM MSİ PRO B650M-B OC

dostum oyun hatası olup olmadığını merak etmiştim çünkü pcde sıkıntı varsa kötü olurdu benim için cevabın içimi rahatlattı redditte de aynı konuda başlıklar var sanırsam oyun kaynaklı bir sorun patch bekleyeceğiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…