Detaylar
Kim cevapladı?Ricardo Quaresma
Başarılı
FreeHourBoost.com sitesinden kasabilirsiniz. Lifetime üyelik 30 dolar. Onu alıp kasabilirsiniz. Başka bir yöntem olarak VDS alıp içerisine HourBoostr kurup orada kasılmasını sağlayabilirsiniz. Banlanma durumu yok main hesaplarıma kastırdım 2 senedir sorunsuz devam.Herkese selam,
CS 2 için ben de aşağıdaki gibi saat kasmak istiyorum. Bunu nasıl yapıyorlar ve yasaklanma durumu olur mu?
Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 155395
FreeHourBoost.com sitesinden kasabilirsiniz. Lifetime üyelik 30 dolar. Onu alıp kasabilirsiniz. Başka bir yöntem olarak VDS alıp içerisine hourboostr kurup orada kasılmasını sağlayabilirsiniz. Banlanma durumu yok main hesaplarıma kastırdım 2 senedir sorunsuz devam.
Dediğiniz siteye baktım guard kodu istiyor. Sıkıntı olmaz değil mi hesap için?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ricardo Quaresma
Başarılı
Yok hocam onu hesaba girmek için istiyor.Dediğiniz siteye baktım guard kodu istiyor. Sıkıntı olmaz değil mi hesap için?
- Makaleler
- 43
@Ricardo Quaresma'nin dediği de olabilir, ilk defa duydum. Ancak en basit haliyle oyunu boş zamanlarınızda açık bırakabilirsiniz.
Boost uygulamaları var ama tavsiye etmem. Organik olmadığı çok belli. Xantares'in 25 bin saati var arkadaşım 80 bin saat ne? Oyna geç işte. Çok istiyorsan gece gündüz açık bırak.
Hocam peki diğer paketler tek seferlik mi?
Ricardo Quaresma
Başarılı
Evet. Mesela bu paketteki 600 saat hakkınız bitince tekrar almanız lazım.
Ricardo Quaresma
Başarılı
Hocam kullanan genellikle Rust, FiveM ekip alımlarındaki saat gereksinimini karşılamak için yapıyor. Ticaret olarak yapanlar da var. (CSGO Saatli Hesap gibi)Bir arkadaşım bunun yüzünden VAC ban yemişti. Kullandığı uygulama farklıydı tabii ki.
Bir de kusura bakmayın ama ne gerek var?