KS KS B Berkoqwl Üyecik Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 16 Haziran 2025 #11 16015 dedi: Bir arkadaşım bunun yüzünden VAC ban yemişti. Kullandığı uygulama farklıydı tabii ki. Bir de kusura bakmayın ama ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Hocam konu gerekli gereksiz değil ilk defa böyle bir şey gördüm hayatımda haliyle nasıl yapıldığınıda merak ettim soru açık. Ricardo Quaresma dedi: Evet. Mesela bu paketteki 600 saat hakkınız bitince tekrar almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Pek mantıklı değil gibi sanki Free paketi aynı işi görüyor nasıl olsa.
16015 dedi: Bir arkadaşım bunun yüzünden VAC ban yemişti. Kullandığı uygulama farklıydı tabii ki. Bir de kusura bakmayın ama ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Hocam konu gerekli gereksiz değil ilk defa böyle bir şey gördüm hayatımda haliyle nasıl yapıldığınıda merak ettim soru açık. Ricardo Quaresma dedi: Evet. Mesela bu paketteki 600 saat hakkınız bitince tekrar almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Pek mantıklı değil gibi sanki Free paketi aynı işi görüyor nasıl olsa.
Ricardo Quaresma Başarılı Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 1.010 Çözümler 12 Beğeniler 414 16 Haziran 2025 #12 Berkoqwl dedi: Hocam konu gerekli gereksiz değil ilk defa böyle bir şey gördüm hayatımda haliyle nasıl yapıldığınıda merak ettim soru açık. Pek mantıklı değil gibi sanki Free paketi aynı işi görüyor nasıl olsa. Genişletmek için tıkla... Free sürümde 1 oyun kasabiliyorsunuz. Satın alınmalarda 6-12-24 oyuna kadar çıkabiliyor. Bunun dışında bence de mantıklı değil.
Berkoqwl dedi: Hocam konu gerekli gereksiz değil ilk defa böyle bir şey gördüm hayatımda haliyle nasıl yapıldığınıda merak ettim soru açık. Pek mantıklı değil gibi sanki Free paketi aynı işi görüyor nasıl olsa. Genişletmek için tıkla... Free sürümde 1 oyun kasabiliyorsunuz. Satın alınmalarda 6-12-24 oyuna kadar çıkabiliyor. Bunun dışında bence de mantıklı değil.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.862 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 16 Haziran 2025 #13 Berkoqwl dedi: Herkese selam, CS 2 için ben de aşağıdaki gibi saat kasmak istiyorum. Bunu nasıl yapıyorlar ve yasaklanma durumu olur mu? Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 155395 Genişletmek için tıkla... Arkada açık bırakabilirsin. En düşük ayarlara da alabilirsin normal kullanıma engel olmaz.
Berkoqwl dedi: Herkese selam, CS 2 için ben de aşağıdaki gibi saat kasmak istiyorum. Bunu nasıl yapıyorlar ve yasaklanma durumu olur mu? Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 155395 Genişletmek için tıkla... Arkada açık bırakabilirsin. En düşük ayarlara da alabilirsin normal kullanıma engel olmaz.
KS KS B Berkoqwl Üyecik Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 16 Haziran 2025 #14 Ricardo Quaresma dedi: Free sürümde 1 oyun kasabiliyorsunuz. Satın alınmalarda 6-12-24 oyuna kadar çıkabiliyor. Bunun dışında bence de mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Şu anlık sorun yok gibi kasmaya başladı çıkacak gibi de durmuyor.
Ricardo Quaresma dedi: Free sürümde 1 oyun kasabiliyorsunuz. Satın alınmalarda 6-12-24 oyuna kadar çıkabiliyor. Bunun dışında bence de mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Şu anlık sorun yok gibi kasmaya başladı çıkacak gibi de durmuyor.