kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 14 Mart 2025 #1 Geçen 400 dolar dolandırıldım şimdi ise 2 hafta oyunbozanlık banı yedim bıktım. Bu oyun hayatımı mahvetti.
Geçen 400 dolar dolandırıldım şimdi ise 2 hafta oyunbozanlık banı yedim bıktım. Bu oyun hayatımı mahvetti.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.842 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 14 Mart 2025 #2 kraxius dedi: Geçen 400 dolar dolandırıldım şimdi ise 2 hafta oyunbozanlık banı yedim bıktım. Bu oyun hayatımı mahvetti. Genişletmek için tıkla... Oyun bozanlıkdan çok report gemişsindir. Geçmiş olsun. En rahatı sesi kapat bak oyununa. Ya da FACEIT.
kraxius dedi: Geçen 400 dolar dolandırıldım şimdi ise 2 hafta oyunbozanlık banı yedim bıktım. Bu oyun hayatımı mahvetti. Genişletmek için tıkla... Oyun bozanlıkdan çok report gemişsindir. Geçmiş olsun. En rahatı sesi kapat bak oyununa. Ya da FACEIT.
KS KS kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 14 Mart 2025 #3 Koneko Toujou dedi: Oyun bozanlıkdan çok report gemişsindir. Geçmiş olsun. En rahatı sesi kapat bak oyununa. Ya da FACEIT. Genişletmek için tıkla... Faceit yüzünden dolandırıldım zaten o platformun var ya burda da ban yicez tam olcak şimdi.
Koneko Toujou dedi: Oyun bozanlıkdan çok report gemişsindir. Geçmiş olsun. En rahatı sesi kapat bak oyununa. Ya da FACEIT. Genişletmek için tıkla... Faceit yüzünden dolandırıldım zaten o platformun var ya burda da ban yicez tam olcak şimdi.