Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- indirimde oyun bulursam tek seferde maksimum 5-10 dolar verebilirim
Gerekmiyor diye biliyorum.
Haftalık dropları alsanız bile 0.80 dolarlık kasa düşmesi zor. 0.30'luk kasalar düşüyor genellikle. Onu satarken 0.10 dolar vergi kesiyor Steam. Ve 10 seviye olana kadar rekabet yoldaşta çok hile göreceksiniz. Bence 15 dolarlık farklı farklı oyun alın.
Bu durumlar var. Bir de ekstra olarak level arttıkça level atlaması zorlaşıyor, saatler harcıyorsun. Bana Cs2 hiç alınabilir gelmiyor, zaten her şeyi mahvettiler.Haftalık dropları alsanız bile 0.80 dolarlık kasa düşmesi zor. 0.30'luk kasalar düşüyor genellikle. Onu satarken 0.10 dolar vergi kesiyor Steam. Ve 10 seviye olana kadar rekabet yoldaşta çok hile göreceksiniz. Bence 15 dolarlık farklı farklı oyun alın.
Kayraa
Başarılı
Merhaba CS2 seçkini uzun zamandır almayı düşünüyorum ama bir türlü fırsat olmuyor.
Aklımda bir şey var benim laptop dahili ekran kartına sahip bu nedenlle sürekli olmasa da ara sıra oyun donuyor, anca ekran kartını resetleme kısayoluyla kapatabiliyorum oyunu.
CS2 severim oynarım ama aklımda hem seçkin alıp uzun vadede oyunlara para vermemek ya da daha az vermek var hem de CS2 hilelerden ve laptopumdaki ara sıra yaşanan performans sıkıntılarından dolayı silmek ve seçkin almak yerine almak istediğim oyunlar için Steam'e para atıp ya da direk ucuza oyun bulursam almak var.
Sizce hangisi bana daha çok kar getirir? Sizce hangisi mantıklı? CS2 seçkin alırsam da oyunlara ucuza bulursam para veririm.
15 dolara oyun kesinlikle, CS'yi bilgisayar kaldırmıyorsa her hafta girip oynamazsın, 30 centlik kasalardan düşse 50 hafta yapar, yarısına girmesen 75 hafta, 1.5 yıl yapar 15 doları geri alman. 250 doları tek seferde düşürmezsen tabii.
Tamamdır teşekkürler önerileriniz için. Para toplayacağım bir ya da birkaç ayda bir Steam'e 5 dolar atarım. Ondan sonra indirimleri takip ederim bana uygun oyunları bana uygun fiyatlara bulamazsam para yeterse CS2 seçkin alırım. Normal oyunları da nerede ucuzsa orada bakıp alırım.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-