tugrul Yetkin Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 302 Çözümler 5 Beğeniler 210 Yer İstanbul, TR 20 Mayıs 2024 #1 Merhabalar arkadaşlar, bu üstte bulunan barı ekteki gibi nasıl yapabiliyoruz?
Çözüm Kenshi 20 Mayıs 2024 Ayarların oyun kısmından kalan oyuncu sayısını göster gibi bir ayar olması lazım onu açmalısın.
Kenshi Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 11 Beğeniler 140 20 Mayıs 2024 #2 Ayarların oyun kısmından kalan oyuncu sayısını göster gibi bir ayar olması lazım onu açmalısın. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS tugrul Yetkin Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 302 Çözümler 5 Beğeniler 210 Yer İstanbul, TR 20 Mayıs 2024 #3 Kenshi dedi: Ayarların oyun kısmından kalan oyuncu sayısını göster gibi bir ayar olması lazım onu açmalısın. Genişletmek için tıkla... Onu açtım fakat aynı görünüyor sadece alttaki oyuncu sayısı gizleniyor/açılıyor. Tipi tamamen değişmiyor bu kutucuğun. Çözüldü aslında ben ölü olduğum için, ölüyken eskisine dönüyormuş. Teşekkürler. Son düzenleme: 20 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Kenshi dedi: Ayarların oyun kısmından kalan oyuncu sayısını göster gibi bir ayar olması lazım onu açmalısın. Genişletmek için tıkla... Onu açtım fakat aynı görünüyor sadece alttaki oyuncu sayısı gizleniyor/açılıyor. Tipi tamamen değişmiyor bu kutucuğun. Çözüldü aslında ben ölü olduğum için, ölüyken eskisine dönüyormuş. Teşekkürler.
Kenshi Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 11 Beğeniler 140 20 Mayıs 2024 #4 tugrul dedi: Onu açtım fakat aynı görünüyor sadece alttaki oyuncu sayısı gizleniyor/açılıyor. tipi tamamen değişmiyor bu kutucuğun. Çözüldü aslında ben ölü olduğum için, ölüyken eskisine dönüyormuş. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
tugrul dedi: Onu açtım fakat aynı görünüyor sadece alttaki oyuncu sayısı gizleniyor/açılıyor. tipi tamamen değişmiyor bu kutucuğun. Çözüldü aslında ben ölü olduğum için, ölüyken eskisine dönüyormuş. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.