Detaylar
Kim cevapladı?user44 7
Uzman
Bütçe?
LoxeR 2
Başarılı
Ipi QBZ75 Manyetik Switch Klavye al geç. İlla 60'lık olacaksa RS6 air bakılabilir.
Zambak
Uzman
Rs6 iyimidir wraith te harici önerebileceğin farklı bir model var mıdır?Ipi QBZ75 Manyetik Switch Klavye al geç. İlla 60'lık olacaksa RS6 air bakılabilir.
LoxeR 2
Başarılı
RS6 iyidir ancak kasası plastik. QBZ daha iyi. Harici wraith'ten başka önerim yok. 5000 TL verip plastik kasa almazdım QBZ o yüzden öne çıkıyor. O kadar para vermeyeyim ve illa da 60'lık olsun dersen Alux 60 bakabilirsin.Rs6 iyimidir wraith te harici önerebileceğin farklı bir model var mıdır?
Zambak
Uzman
Aslında bütçe 6 bin de olabilir ama Performans odaklı olsun istiyorum Ağırlıklı Cs go oynuyorum.RS6 iyidir ancak kasası plastik. QBZ daha iyi. Harici wraith'ten başka önerim yok. 5000 TL verip plastik kasa almazdım QBZ o yüzden öne çıkıyor. O kadar para vermeyeyim ve illa da 60'lık olsun dersen Alux 60 bakabilirsin.
%60 %65 farkı nedir bilmiyorum açıkçası oyyn için daha komforlu olduğunu düşünüyorum sadece.
LoxeR 2
Başarılı
Cs'de faceit oynamıyorsan manyetiğin anlamı yok çünkü snap tap özelliğini açtırmıyor premierde. Scyrox Xpunk 63 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)Aslında bütçe 6 bin de olabilir ama Performans odaklı olsun istiyorum Ağırlıklı Cs go oynuyorum.
%60 %65 farkı nedir bilmiyorum açıkçası oyyn için daha komforlu olduğunu düşünüyorum sadece.
ATK RS6+ Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
Zambak
Uzman
Faceit oynuyorumm hocam.Cs'de faceit oynamıyorsan manyetiğin anlamı yok çünkü snap tap özelliğini açtırmıyor premierde. Scyrox Xpunk 63 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Yerinde olsam 2. yi alırdım on numara 5 yıldız klavye çoğu kişinin dream kbsidir.![]()
ATK RS6+ Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
LoxeR 2
Başarılı
RS6 plus al geç hayırlı olsun on numara klavye. Faceitte açarsın her özelliğini.