Skyline R34 23
Gelişen
İyi günler. Gamebanana sitesinden skin modu indirdim. Kurarsam VAC ban yer miyim? Sadece botlarla oynarken kullanmak istiyorum.
Sadece botlarla oynarken kullanmak istiyorum demiş.VAC Secured sunucularda kullanmadığın sürece yemezsin de umarım yersin yakın zamanda, biz enayi miyiz envanter diziyoruz?
VAC secured sunucularda kullanmadığın sürece yemezsin de umarım yersin yakın zamanda, biz enayi miyiz envanter diziyoruz?
İyi günler. Gamebanana sitesinden skin modu indirdim. Kurarsam VAC ban yer miyim? Sadece botlarla oynarken kullanmak istiyorum.
Yatırım yapıyorum, yatırım yaptığım skinler de oluyor.Vallahi kral, yatırım yapmıyorsanız enayisiniz.
Bazı sitelerin kendi sunucularında istediğin skini kod girip kullanabiliyorsun. O tarz sunucularda oynaman daha sağlıklı olur.
Yatırım yapıyorum, yatırım yaptığım skinler de oluyor.
Birkaç skinim var ama CS GO oynarken kullanamıyorum. Resmi sunucular kapalı zaten.VAC Secured sunucularda kullanmadığın sürece yemezsin de umarım yersin yakın zamanda, biz enayi miyiz envanter diziyoruz?
Bazılarının anlama kıtlığı var işte.Sadece botlarla oynarken kullanmak istiyorum demiş.
CS2 sıktığı zaman başka CS oyunları oynuyorum. Resmi sunucular kapalı olduğu için botlarla zaman geçiriyorum.Botlarla oynama mevzusu da azıcık kolpa gelmiyor değil.
O zaman en iyisi yeni hesap açıp öyle kullan. Kendi hesabını riske atma.CS2 sıktığı zaman başka CS oyunları oynuyorum. Resmi sunucular kapalı olduğu için botlarla zaman geçiriyorum.
CS:GO ise ban yemezsiniz. 7 launcher'da da CS:GO skin modu var; çoğu arkadaşım oynuyor ve ban yemediler.Birkaç skinim var ama CS GO oynarken kullanamıyorum. Resmi sunucular kapalı zaten.
Bazılarının anlama kıtlığı var işte.
CS2 sıktığı zaman başka CS oyunları oynuyorum. Resmi sunucular kapalı olduğu için botlarla zaman geçiriyorum.