Öncelikle merhaba, bu rehber gerçekten çok faydalı ve nostalji içeren bir rehber olacak. Rehberi detaylıca uygularsanız oyunun 2020, 2021, 2019, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2011 kısaca bütün versiyonlarını kolayca Steam'den indirebilecek olacaksınız.
Betalar kısmındaki versiyonlarla karıştırmayın bu rehberi
Windows + R yapıp steam://open/console yazın. Enterlayın.
Aşağıda verdiğim depot listesindeki komutları alıp iki komutu da tek tek yazın, enterlayın.
İndirme bitince 2 adet completed yazısı göreceksiniz, bu iki yazıyı görünce işlem tamam demektir.
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\content\app_730 yoluna gidin, 2 adet depot klasörü göreceksiniz. Biri düşük boyutlu biri küçük. Küçükteki dosyaları büyük boyutlu dosyalar olan klasöre atın. Küçük boyutlu klasörde .exe dosyası da olacak.
İki depotu birleştirince içindeki .exe dosyasını çalıştırın.
Account Error hatasını alırsanız oyun içinde, konsolu açın ve "map de_dust2" yazın. Map açılınca da ana menüye geri dönün.
Oyunda sesler birbirine karışırsa veya cızırtı olursa konsolu açın ve "snd_mixahead 0.1" yazın.
Çözdüm hocam. Aynı sorunu yaşayanlar için çözümü şöyle;
Oyunun .exe dosyasına sağ tıklayın ve masaüstüne kısayol oluşturun. Ardından masaüstündeki kısayola sağ tıklayın ve özellikler deyin. Kısayol sekmesinden hedef kısmının sonuna "-console" yazın. Örneğin ""C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\content\app_730\depot_731\csgo.exe" -console" gibi. Oyun açılır açılmaz console ile beraber açılacak.
Çözdüm hocam. Aynı sorunu yaşayanlar için çözümü şöyle;
Oyunun .exe dosyasına sağ tıklayın ve masaüstüne kısayol oluşturun. Ardından masaüstündeki kısayola sağ tıklayın ve özellikler deyin. Kısayol sekmesinden hedef kısmının sonuna "-console" yazın. Örneğin ""C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\content\app_730\depot_731\csgo.exe" -console" gibi. Oyun açılır açılmaz console ile beraber açılacak.
Dediğim ile aynı mantık zaten, o da olur. Daha pratik hatta dediğiniz. Ama halihazırda CS2'de ayarlar kısmında konsolu aktif olan kişiler direkt olarak " tuşu ile konsolu açabiliyor. En azından öyle olması lazım, ben açabiliyorum.