Detaylar
Kim cevapladı?Swin1
Yetkin
- Makaleler
- 1
Şu anda Valorant oynuyorum. CS:GO geri geldiği için artık arkadaşım da CS oynayabilecek. CS ile ilgili pek bilgim yok ne tavsiye edersiniz?
Tavsiye olarak pek bir şey söyleyemesemde oyuna resmi sunucuların gelmeyeceğini bilin isterim.
CS:GO'ya başlanmaz ki. CSS'ye veya 1.6'ya başlamaktan çok farkı yok. Tavsiye olarak başlamayın diyebilirim.
CS:GO'ya başlanmaz ki. CSS'ye veya 1.6'ya başlamaktan çok farkı yok. Tavsiye olarak başlamayın diyebilirim.
Normal zamanda CS2 oynarım arkadaş ile gireceğim zaman CS:GO girerim çünkü onun bilgisayar CS2'yi de Valorant'ı da açmıyor.
Swin1
Yetkin
- Makaleler
- 1
Normal zamanda CS2 oynarım arkadaş ile gireceğim zaman CS:GO girerim çünkü onun bilgisayar CS2'yi de Valorant'ı da açmıyor.
Haritalardaki smoke atma yerlerini öğrenebilirsiniz, peek antrenmanları için atölye haritalarını deneyebilirsiniz.
Topluluk haritalarında zombi modlarında takılabilirsiniz.
Topluluk haritalarında zombi modlarında takılabilirsiniz.
Beni sarmaz.
Neden karşıma sürekli Rus geliyor. Ulan anlamıyorum da zaten сука (ayıp) falan diyor. Arada bir uzun uzun konuşuyorlar muhabbet mi ediyorlar, küfür mü ediyorlar, info mu veriyorlar anlamadım ikide bir de voice chat basıyorlar.
Son düzenleme:
Bruhistan
Başarılı
Adı üstüne Ruslar bu.Neden karşıma sürekli Rus geliyor. Ulan anlamıyorum da zaten сука (ayıp) falan diyor. Arada bir uzun uzun konuşuyorlar muhabbet mi ediyorlar, küfür mü ediyorlar, info mu veriyorlar anlamadım ikide bir de voice chat basıyorlar.