CS:GO'ya yeni başlayacak bir oyuncuya ne tavsiye edersiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Köroğlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 185
  • Etiketler Etiketler
    counter strike

Köroğlu

Uzman
Yer
Bolu
Şu anda Valorant oynuyorum. CS:GO geri geldiği için artık arkadaşım da CS oynayabilecek. CS ile ilgili pek bilgim yok ne tavsiye edersiniz?

CS:GO'ya başlanmaz ki. CSS'ye veya 1.6'ya başlamaktan çok farkı yok. Tavsiye olarak başlamayın diyebilirim.

CS:GO'ya başlanmaz ki. CSS'ye veya 1.6'ya başlamaktan çok farkı yok. Tavsiye olarak başlamayın diyebilirim.

Normal zamanda CS2 oynarım arkadaş ile gireceğim zaman CS:GO girerim çünkü onun bilgisayar CS2'yi de Valorant'ı da açmıyor.

Normal zamanda CS2 oynarım arkadaş ile gireceğim zaman CS:GO girerim çünkü onun bilgisayar CS2'yi de Valorant'ı da açmıyor.

Haritalardaki smoke atma yerlerini öğrenebilirsiniz, peek antrenmanları için atölye haritalarını deneyebilirsiniz.

Topluluk haritalarında zombi modlarında takılabilirsiniz.

Beni sarmaz.

Neden karşıma sürekli Rus geliyor. Ulan anlamıyorum da zaten сука (ayıp) falan diyor. Arada bir uzun uzun konuşuyorlar muhabbet mi ediyorlar, küfür mü ediyorlar, info mu veriyorlar anlamadım ikide bir de voice chat basıyorlar.

Son düzenleme:
Adı üstüne Ruslar bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…