Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Çözünürlüğünden dolayı. Bir düşük çözünürlüğü seçip tam panel yap.Ölçeklendirmeye bastığım zaman seçenek çıkmıyor. Sadece koruma çıkıyor.
CRT_User
Yetkin
1280x1024 4:3 değil 5:4 çözünürlüktür. Ekran kartının ayarlarından çözünürlük ölçeklemesini tam ekran yaparsan düzeleceğini düşünüyorum olmazsa masaüstü çözünürlüğünü 1280x960 yap ve tam ekran ölçekleyip genişlet o şekilde oyuna gir. Oyunda da aynısını yap. Half-Life'de bu şekilde 2048x1536 4:3 genişletilmiş şekilde kullanabiliyorum.
Intel Grafik kontrol paneli altından ölçeklendirmeyi kapatıp dener misin?
1280x1024 4:3 değil 5:4 çözünürlüktür. Ekran kartının ayarlarından çözünürlük ölçeklemesini tam ekran yaparsan düzeleceğini düşünüyorum olmazsa masaüstü çözünürlüğünü 1280x960 yap ve tam ekran ölçekleyip genişlet o şekilde oyuna gir. Oyunda da aynısını yap. Half-Life'de bu şekilde 2048x1536 4:3 genişletilmiş şekilde kullanabiliyorum.
1280x1024 oyun kendisi 4:3 olarak veriyor. Ekran kartı ayarlarından çözünürlük ölçeklemesini nasıl yapacağım?
Intel grafik kontrol paneli altından ölçeklendirmeyi kapatıp dener misin?
Ölçeklendirmeye bastığım zaman seçenek çıkmıyor. Sadece koruma çıkıyor.
Aeronight
Üstün
Çözünürlüğünden dolayı. Bir düşük çözünürlüğü seçip tam panel yap.Ölçeklendirmeye bastığım zaman seçenek çıkmıyor. Sadece koruma çıkıyor.
Çözünürlüğünden dolayı. Bir düşük çözünürlüğü seçip tam panel yap.
Dediğiniz gibi yapınca düzeldi teşekkür ederim. Recep abi zaman ayırdığın için teşekkürler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-