Detaylar
Kim cevapladı?Yeni gelen armory pasi alıp yıldızla kasa stokla başta fiyatı çok yüksek olacak o zaman sat.
1.000₺ bakiye ile yatırım amaçlı ne önerirsiniz? Item sayısı 1 de olabilir, 10 da. Ayrıca hangi siteden satın almak daha iyi olur?
Armory tamamen kumar bu seçeneği hiç düşünmüyorum.Yeni gelen armory pasi alıp yıldızla kasa stokla başta fiyatı çok yüksek olacak o zaman sat.
Yatırım dediğin de kumar zaten ?
@aldaci26 gülmenin nedeni ne?
Armory tamamen kumar bu seçeneği hiç düşünmüyorum.
@aldaci26 gülmenin nedeni ne?
Son düzenleme:
Kumar ile yatırımın aynı şey olduğunu savunan bir yorum görmek gülmeme sebep veriyor.
SF26
Üstün
Kahkahayı bastım yoruma. Yaklaşık 6 senedir trading/yatırım işiyle uğraşıyorum bu kadar kötü yorumu ilk kez görüyorum.
Bu bütçede Sun in Leo FT veya D&N kasası alınabilir. Sun in Leo'nun koleksiyonunda AWP Medusa var, D&N kasasında da Butterfly Gamma Doppler var.
Tamam iyi sosyaller kardeşim iyi yatırımlar inş kazanırsın.Kumar ile yatırımın aynı şey olduğunu savunan bir yorum görmek gülmeme sebep veriyor.
Bol kazançlar kardeş.Kahkahayı bastım yoruma. Yaklaşık 6 senedir trading/yatırım işiyle uğraşıyorum bu kadar kötü yorumu ilk kez görüyorum.
Bu bütçede Sun in Leo FT veya D&N kasası alınabilir. Sun in Leo'nun koleksiyonunda AWP Medusa var, D&N kasasında da Butterfly Gamma Doppler var.
SF26
Üstün
Kazanıyoruz kral valla, 6 senede muhtemelen 7.5K dolara yakın kazancım vardır.
Ben naneyi yedim size bol kazançlar.Kazanıyoruz kral valla, 6 senede muhtemelen 7.5K dolara yakın kazancım vardır.
- Makaleler
- 1
CS'de gelmiş geçmiş en mantıksız yatırım yolu Armory Pass'tir. Yıllardır bu oyunu oynuyorum ve hem sistemi saçma hem de kârsız. Her şeyi geçtim, ilk çıktığı günler olsa dediğini anlarım ama ilk günden beri yıldız kasanlar şu an tüm kastıklarını kasaya bastı ve fiyatlar düşecek. Yatırım işlerini yakından takip etmeme rağmen bunun bariz şekilde mantıksız olduğunu düşünüyorum.