Çözüldü CS2 4:3 60 Hz sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
CS 2'de 4:3'e aldığımda 60 Hz'e sabitleniyor. YouTube'deki neredeyse her çözümü denedim ama işe yaramadı.

Başlatma seçeneklerine "-vulkan" yazmayı denediniz mi? Bende de tam ekrana alınca ayarlarda 1080p çözünürlük çıkmama sorunu vardı bunu yapınca düzeldi.

Başlatma seçeneklerine "-Vulkan" yazmayı denediniz mi? Bende de tam ekrana alınca ayarlarda 1080p çözünürlük çıkmama sorunu vardı bunu yapınca düzeldi.

Yok hocam olmadı.

Konsola fps_max 240 yazın. Ayrıca V-Sync (dikey senkronizasyon) ayarını kapatın.

Yok hocam bu da olmadı. 60 Hz'e sabitleniyor dediğim 60 Hz'den başka Hz değeri çıkmıyor. Normalde 165 Hz ekranım. 16:9 sorun yok.

Ekran kartınız nedir? Nvidia ise ayarlardan çözebilirsiniz. Benim 75 Hz monitörüm. Ayarlardan 1280x960 için 75 Hz'lik bir çözünürlük oluşturdum sorun düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…