Topluluk pazarı bende bir türlü açılmıyor ne hikmetse de sizce 5 kırmızıya 1 bıçak mı daha karlı yoksa direkt bıçak almak mı? (Elde avuçta hiçbir şey yok Instagram'da gördüm. Başta sallamasyon sandım ama harbiden böyle bir şey var mış)

Bunu bir anda yapmaları çok acımasızca olmuş ben 1 ay önce 1000 dolarlık bıçak alacaktım iyi ki vazgeçmişim. Bıçaklar inanılmaz düşmüş. Valve'nin amacı 3. partileri bitirmek ama böyle kendi oyuncusu da soğuyor. Kısa vadede çok can yakan ama uzun vadede mantıklı bir şey. Bundan sonra skin fiyatları bir yerden sonra sabitlenip 2000 dolar üstü skin olmayacak dolasıyla insanlar Steam pazar dışında satış yapmayacak Valve'nin amacı da bu zaten. Aslında olan yatırımcılara, al satçılara oldu bunlar her piyasada olan şey sonuçta risk alınarak yapılıyor.

Topluluk pazarı bende bir türlü açılmıyor ne hikmetse de sizce 5 kırmızıya 1 bıçak mı daha karlı yoksa direkt bıçak almak mı? (elde avuçta hiçbir şey yok Instagram'da gördüm. Başta sallamasyon sandım ama harbiden böyle bir şey var mış)

Pazar bende de açılmıyordu ara sıra modeme reset açınca düzeliyor 2 günde 1 bu sorunu yaşıyorum.

Aylardır biriktirdiğim kasaları bekledim bekledim dün sattım, millet kırmızı çıkarmak için kasa alacak, kasa fiyatları yükselecek. Büyük kayıptayız galiba :D