Merhaba. CS2'de 50 dolara birkaç skin almak istiyorum. Bana lazım olan silahlar USP, glock, Deagle, M4A1s, ak ve AWP. Skinleri DMarket üzerinden alacağım. Fiyatlar daha ucuz Steam pazarına göre. Belirli bir renk tercihim yok. Önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Lis Market'te daha uyguna bulabilirsin belki.
Eldvenin var ise ona uygun kombolayabiliriz.
Hocam sürekli DMarket kullandığım için oradan istiyorum. Bu renge çok uyumlu bir skin yok ama herhalde.
SF26
Üstün
AWP için Worm God öneririm.Merhaba. CS2'de 50 dolara birkaç skin almak istiyorum. Bana lazım olan silahlar USP, glock, Deagle, M4A1s, ak ve AWP. Skinleri DMarket üzerinden alacağım. Fiyatlar daha ucuz Steam pazarına göre. Belirli bir renk tercihim yok. Önerilerinizi bekliyorum.
Glock için Vogue öneririm.
Deagle için Corinthian öneririm.
USP-S için Jaw Breaker öneririm.
M4A1-S için Black Lotus öneririm.
AK-47 için Frontside Misty veya HeadShot öneririm.
M4A1-S Basilisk MW 9$Hocam sürekli DMarket kullandığım için oradan istiyorum. Bu renge çok uyumlu bir skin yok ama herhalde.Eki Görüntüle 168770
AK-47 Cartel FT 13$
Deagle Naga ST MW 7.5$
AWP Duality MW 5$
Glock-18 Water Elemantal MW 8$
USP Jaw Breaker FT 6$ (0.25 ve aşağısında float bulunamazsa MW alınabilir.)
Toplam 48.5$ tutuyor. Bütçe çıkarsa USP için The Traitor skinini öneririm gerçekten çok başka duruyor oyun içinde. AK, M4 ve Deagle seçerken eldiven bıçak kombosuna uygun olmasını istedim. Awp için Kara Nil ya da Exoskeleton düşünülebilir ama Duality kadar f/p AWP skini yok bence. CS:GO'da durduğu gibi dursa Deagle Heirloom ve USP Stainless önerirdim ama CS2'de çok karanlık gözüküyor bu skinler.