YLN

Uzman
Makaleler
4
Yer
Mersin
Selam. Başlıkta da belirttiğim gibi bu sorun 3 aydır yaşanıyor arada sırada olmuyor, arada sırada oluyor. Başlatma seçeneklerine ne yazsam da hala sorun aynı.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@YLN, buraya düşen raporlardan:

Son düzenleme:
Yardımın dokunacaksa yaz, yoksa kapa çeneni otur aşağıya @ciawwa

Öyle bir site yapmışsın ki mesaj gönerilmiyor ki.
Direkt Olay Görüntüleyicisi ile uğraştırmak yerine basit yöntemler denetebilirsin.
Mesela, oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilir. Ardından DirectX ve Visual dosyalarını silip geri en son sürümünü yüklemeyi deneyebilir. Adamlık mı yaptığın şimdi kapa çeneni otur aşağı deyip uyarı vermek Recep. Hem beğenmediysem beğenmedim belki ben manyağın tekiyim bundan mı uyarı atıyorsun?

Yardımın dokunacaksa yaz, yoksa kapa çeneni otur aşağıya @ciawwa

Bunu yapıp size mi atacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir site yapmışsın ki mesaj gönerilmiyor ki.
Direkt Olay Görüntüleyicisi ile uğraştırmak yerine basit yöntemler denetebilirsin.
Mesela, oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilir. Ardından DirectX ve Visual dosyalarını silip geri en son sürümünü yüklemeyi deneyebilir. Adamlık mı yaptığın şimdi kapa çeneni otur aşağı deyip uyarı vermek Recep. Hem beğenmediysem beğenmedim belki ben manyağın tekiyim bundan mı uyarı atıyorsun?
Klavye eline mi yapışıyor, yaz o zaman. Ben metrobüste giderken bile insanlara çözüm yazmaya çalışıyorum sen gelmiş burada mesaja sadece dislike atıyorsun. Uyarı almasan şunları bile yazmayacaksın. Amacın nedir senin kardeşim? Sen yazsaydın ya bu çözümleri bana dislike atacağına?

Ne kadar boş beleş insanlarsınız siz be. Hiçbir şeye el atmazsınız, el atana da sürekli sataşırsınız. Defolun gidin ulan başımdan!

Evet. MediaFire gibi bir paylaşım servisine yükleyebilirsiniz.

Yazılmıyor ki Recep. Yazamıyorum. Göndere bastım garip kodlar çıktı hata verdi. Suçlu ben mi oldum şimdi? Her şeyi anlarımda kapa çeneni otur aşağı demek ne demek yahu? O Disslike'ı seni çok seven bir hayranın yanlışlıkla atmış olsaydı peki? Ona da mı böyle diyecektin? Saygınızı Twitter postlarınızdan görmüştüm zamanında. Bilginize diyecek bir şey yok. Fakat laubalilik had safhada.
Ayrıca noktalama işaretini, de da yanlış kullanılınca uyarı alıyoruz ya, sizinde evet dedikten sonra virgül kullanmanız gerekirdi. ''Evet'' dedikten sonra cümle, bir açıklama geliyor ise virgül gelir.

Klavye eline mi yapışıyor, yaz o zaman. Ben metrobüste giderken bile insanlara çözüm yazmaya çalışıyorum sen gelmiş burada mesaja sadece dislike atıyorsun. Uyarı almasan şunları bile yazmayacaksın. Amacın nedir senin kardeşim? Sen yazsaydın ya bu çözümleri bana dislike atacağına?

Ne kadar boş beleş insanlarsınız siz be. Hiçbir şeye el atmazsınız, el atana da sürekli sataşırsınız. Defolun gidin ulan başımdan!

Evet. MediaFire gibi bir paylaşım servisine yükleeybilirsiniz.

Sunucu kaynaklı bir hata olmuş olabilir. Özür dileriz. Bugün spor yapamadım, oyun oynayamadım ve yine bir Pazar günü sadece çalıştım. Bu yüzden de sinirliyim.
Sorun değil recep bey. Saygısızlık görünce bende tutamadım kendimi. Eğer emoji gönderebiliyor olsaydım kalp atardım, bu mesaja da gerek kalmazdı. Fakat uyarı aldığım için atamıyorum.