CS2 açınca bilgisayar mavi ekran veriyor

anaf

Başarılı
Yer
Sakarya
İyi akşamlar, uzun zamandır çalıştığım için oyuna girmedim. Oyuna 1 GB'ye yakın güncelleme gelmiş bu sürede. Daha yeni güncelleyip gireyim dedim, aşağıda ekte bıraktığım şekilde oluyor. Yardımcı olacak var mı acaba?

Video

Hocam neyi, nasıl, ne yapıcağımı gram bilmiyorum. Bana söyleseniz yarın yapsam olur mu.
Hocam neyi ne zaman yapmanızdan daha çok sorunun neyden kaynaklandığını bulmaya çalışıyoruz. CO ve ya Mem Subtings den kaynaklandığını düşünmüyorum şuanlık peki ram expo ve ya xmp profilleri açık mı onu sorayım.

Hocam neyi, nasıl, ne yapacağımı gram bilmiyorum. Bana söyleseniz yarın yapsam olur mu?

Hocam bana PC nizin özelliklerini söyler misiniz? Minidumpta gördüğüm kadarıyla 0x116 nvlddmkm.sys ve DDU sonrası devam ediyorsa OC ya da UV'den de olabilir yaptıysanız ama sanmıyorum. Yarın oyunu açarken sıcaklıkları videoya çekmenizi isterim. Şu an müsaitseniz yeni oluşan dumpında atabilir misiniz?

Hocam neyi, nasıl, ne yapacağımı gram bilmiyorum. Bana söyleseniz yarın yapsam olur mu?

Hocam ben size şöyle söyleyeyim. Minidumptaki hata ekran kartı sürücünüz yanıt vermiyor. Uğraşmak istemiyorsanız DDU ile silip bir önceki NVIDIA sürücüsünü yükleyin. Olmadı bir dosyaları doğrulayın belki sorun çözülür.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…