Hocam neyi ne zaman yapmanızdan daha çok sorunun neyden kaynaklandığını bulmaya çalışıyoruz. CO ve ya Mem Subtings den kaynaklandığını düşünmüyorum şuanlık peki ram expo ve ya xmp profilleri açık mı onu sorayım.Hocam neyi, nasıl, ne yapıcağımı gram bilmiyorum. Bana söyleseniz yarın yapsam olur mu.
Hocam neyi, nasıl, ne yapacağımı gram bilmiyorum. Bana söyleseniz yarın yapsam olur mu?
Hocam neyi, nasıl, ne yapacağımı gram bilmiyorum. Bana söyleseniz yarın yapsam olur mu?
Hocam bana PC nizin özelliklerini söyler misiniz? Minidumpta gördüğüm kadarıyla 0x116 nvlddmkm.sys ve DDU sonrası devam ediyorsa OC ya da UV'den de olabilir yaptıysanız ama sanmıyorum. Yarın oyunu açarken sıcaklıkları videoya çekmenizi isterim. Şu an müsaitseniz yeni oluşan dumpında atabilir misiniz?
Hocam ben size şöyle söyleyeyim. Minidumptaki hata ekran kartı sürücünüz yanıt vermiyor. Uğraşmak istemiyorsanız DDU ile silip bir önceki NVIDIA sürücüsünü yükleyin. Olmadı bir dosyaları doğrulayın belki sorun çözülür.
OC yapmadım, oyun açıkken sıcaklık değeri paylaşamıyorum oyunu açınca zaten çöküyor. Oyun dosyalarını doğruladım 2 defa fakat yine de olmadı. NVIDIA driverinede güncelleme gelmedi bir öncekiyle aynı ama neden böyle oldu anlamadım. Başka oyunlarda sıkıntı çıkmıyor.
RTX 2060 Super 8 GB.
i5 12400F.
32 GB DDR4 RAM (1x32)
500 GB M.2 SSD.
Afterburner ile deneyebilirsiniz sıcaklık değerlerini görmek için. Bizim için önemli olan bence değerler şu an. DDU ile bir önceki sürümleride deneyin.
Tamam hocam akşam ikisinin de sonuçlarını sizinle paylaşacağım. Yapay zekaya sorduğumda sizin dediğinize benzer şeyler dedi. Ek olarak da parçalar belki söketlere tam oturmamış olabilir diyor. Yani RAM slotundan biraz oynamış olabilir veya başka parçalarda diyor. Öyle bir şey olsa görüntü gelmez ya da error verip bilgisayarı kapatır. Geçen masaya çok sert vurdum o zamanda bilgisayar mavi ekran verdi acaba harbiden parça mı oynadı diye düşünüyorumda bilmiyorum. O zaman mavi ekran verdiğindeki hat akodunu hatırlamıyorum.
Afterburner açıkken oyuna giriyorum fakat gelmiyor oyun ekranıma reis.Afterburner ile deneyebilirsiniz sıcaklık değerlerini görmek için. Bizim için önemli olan bence değerler şu an. DDU ile bir önceki sürümleride deneyin.