ngk4rf

Çalışkan
Merhaba herkese,

Genel olarak CS2 oynuyorum, arada sırada ise çok sistem gerektiren oyunlar da oynuyorum. Ancak asıl önemli konu CS2 ve bu yüzden bir sistem topladım. Bu sistemi değerlendirebilir misiniz? Tahmini alabileceğim FPS veya %1 FPS ne olur sizce? YouTube’da çok aradım ama bu sistem ile CS2 incelemesi bulamadım. Şimdiden teşekkürler.

• AMD Ryzen 5 9600X İşlemci
  • MSI B650M Gaming PLUS WIFI (AM5)
  • Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE OC 8G
  • Lexar EQ790 1TB SSD, M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe
  • Kingston FURY Beast Black DDR5 16GB (2x8GB) 6000MT/s CL30 DIMM
  • Thermalright Phantom Spirit 120 SE CPU Cooler
  • Power Supply: MSI MAG A650BN
  • Mars Gaming MC-ELITE, Yüksek Performanslı Micro-ATX Metal PC Kasası
Her türlü olumlu, olumsuz, upgrade veya downgrade önerilerine açığım.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS, Valorant gibi işlemci bazlı oyunlarda 1080p de özellikle X3D işlemciler daha iyi, yüksek önbellek miktarından dolayı ama bütçe olarak 2 kat pahalı bir işlemci değil en azından TR de. Ayrıca 5060 Ti 8 GB sürümü kimse önermediği için testlerini de bulmak da zor olabilir.

CS, Valorant gibi işlemci bazlı oyunlarda 1080p de özellikle X3D işlemciler daha iyi, yüksek önbellek miktarından dolayı ama bütçe olarak 2 kat pahalı bir işlemci değil en azından TR de. Ayrıca 5060 Ti 8 GB sürümü kimse önermediği için testlerini de bulmak da zor olabilir.

Peki hazir sistem olarak ne onerirsiniz? Indirim geceleri beklenmeli mi? Bir de 9600X ile 7800X3D arasinda çok fark var mı ona gore 9600X benim bütçem icin daha uygun olur.

Peki hazir sistem olarak ne onerirsiniz? Indirim geceleri beklenmeli mi? Bir de 9600X ile 7800X3D arasinda çok fark var mı ona gore 9600X benim bütçem icin daha uygun olur.

İndirim kovalamak daha mantıklı tabii ki. Sıcak fırsatlar köşesini takip et bazen paylaşıyorlar. Rekabetçi oyun için 7800X3D daha iyi ama hikayeli oyunlar oynarım CS, Valorant çok az oynuyorum diyorsan 9600X yeter.

İndirim kovalamak daha mantıklı tabii ki. Sıcak fırsatlar köşesini takip et bazen paylaşıyorlar. Rekabetçi oyun için 7800X3D daha iyi ama hikayeli oyunlar oynarım CS, Valorant çok az oynuyorum diyorsan 9600X yeter.

Bu attiginiz sistem cok guzelmis ama butcemi bayağı aşiyor. O zaman 5070 9600X mi yoksa 5060 Ti 9600X mi alayim kararsiz kaldim.