Enes Salvatore

Çalışkan
3 seçkin hesabım var. Ya 4. seçkini almayı ya da ana hesabıma Armory Pass almayı düşünüyorum. Bazı kişiler ile konuştum, bir güncelleme gelecek tarzı bir şey söylediler. Yıldızları bekletmek daha mantıklıymış sanırım. Sizce Armory Pass almalı mıyım? Alırsam en mantıklı strateji nedir kâra geçmek için?

Bekletip yeni kasa geldiğinde hızlıca satmak en güvenilir yöntem.

Ben sabırlı biri olmadığım için şu anki kasaları alıp açmıştım boşa gitti 16 dolar.

İstediğimiz kadar bekletebiliyor muyuz yıldızları ve yeni kasalar ortalama ne kadar zamanda bir geliyor.

Belirli bir tarihleri yok yıldızları büyüm güncellemeden büyük güncellemeye değişecek tahminimce. İstediğiniz kadar tutabilirsiniz, hatta üst üste 4 5 kere armory Pass alabiliyorsunuz galiba.

Belirli bir tarihleri yok yıldızları büyüm güncellemeden büyük güncellemeye değişecek tahminimce. İstediğiniz kadar tutabilirsiniz, hatta üst üste 4 5 kere armory Pass alabiliyorsunuz galiba.

Evet biraz araştırdım almaya karar verdim alıp yıldızları bekleteceğim eğer yeni kasa gelirse onları alıp satacağım. Sadece bu yeni kasalar nasıl geliyor onu anlamam lazım şu anda bir duyuru mu oluyor gelirken nereden bakabilirim ne zaman aralıklarında gelir gibi bilen yardımcı olursa sevinirim.

Evet biraz araştırdım almaya karar verdim alıp yıldızları bekleteceğim eğer yeni kasa gelirse onları alıp satacağım. Sadece bu yeni kasalar nasıl geliyor onu anlamam lazım şu anda bir duyuru mu oluyor gelirken nereden bakabilirim ne zaman aralıklarında gelir gibi bilen yardımcı olursa sevinirim.

Önceden haberdar nasıl olursunuz bilmiyorum ama uzun süredir yeni kasa gelmiyor, bende satmak için bekletiyordum çok uzun zamandır, sonunda harcadım yıldızları kenarda köşede unutmanız gerekiyor.