5 5888 Çalışkan Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 115 Beğeniler 53 2 Mayıs 2024 #1 Merhaba. CS2'de ak Asiimov skini bayağı iyi. Bunu hangi kasadan çıkartırım? 40 dolar olmazsa direk aliyim. Ne tavsiye edersiniz? Dosya Ekleri Screenshot_20240502_144258_Steam.webp 75,2 KB · Görüntüleme: 222 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2024
Merhaba. CS2'de ak Asiimov skini bayağı iyi. Bunu hangi kasadan çıkartırım? 40 dolar olmazsa direk aliyim. Ne tavsiye edersiniz?
Çözüm Leclerc 2 Mayıs 2024 Danger Zone koleksiyonuna ait skin, dolayısıyla Danger Zone kasasından çıkıyor. Kişinin zevkine kalmış ancak ben genelde kasa açmakla uğraşmıyorum skin için. Yerinde olsam doğrudan satın alırım. AK-47 | Asiimov - CS2 Stash AK-47 | Asiimov CS2 skin prices, market stats, preview images and videos, wear values, texture pattern, inspect links, and StatTrak or souvenir drops. csgostash.com Danger Zone Case Skins - CS2 Stash Browse all Danger Zone Case CS2 skins and knives. Check market prices, skin inspect links, rarity levels, StatTrak drops, and more. csgostash.com
Danger Zone koleksiyonuna ait skin, dolayısıyla Danger Zone kasasından çıkıyor. Kişinin zevkine kalmış ancak ben genelde kasa açmakla uğraşmıyorum skin için. Yerinde olsam doğrudan satın alırım. AK-47 | Asiimov - CS2 Stash AK-47 | Asiimov CS2 skin prices, market stats, preview images and videos, wear values, texture pattern, inspect links, and StatTrak or souvenir drops. csgostash.com Danger Zone Case Skins - CS2 Stash Browse all Danger Zone Case CS2 skins and knives. Check market prices, skin inspect links, rarity levels, StatTrak drops, and more. csgostash.com
Leclerc Üstün Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.234 Çözümler 38 Beğeniler 2.218 Yer Monaco 2 Mayıs 2024 #2 Danger Zone koleksiyonuna ait skin, dolayısıyla Danger Zone kasasından çıkıyor. Kişinin zevkine kalmış ancak ben genelde kasa açmakla uğraşmıyorum skin için. Yerinde olsam doğrudan satın alırım. AK-47 | Asiimov - CS2 Stash AK-47 | Asiimov CS2 skin prices, market stats, preview images and videos, wear values, texture pattern, inspect links, and StatTrak or souvenir drops. csgostash.com Danger Zone Case Skins - CS2 Stash Browse all Danger Zone Case CS2 skins and knives. Check market prices, skin inspect links, rarity levels, StatTrak drops, and more. csgostash.com Son düzenleme: 2 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Danger Zone koleksiyonuna ait skin, dolayısıyla Danger Zone kasasından çıkıyor. Kişinin zevkine kalmış ancak ben genelde kasa açmakla uğraşmıyorum skin için. Yerinde olsam doğrudan satın alırım. AK-47 | Asiimov - CS2 Stash AK-47 | Asiimov CS2 skin prices, market stats, preview images and videos, wear values, texture pattern, inspect links, and StatTrak or souvenir drops. csgostash.com Danger Zone Case Skins - CS2 Stash Browse all Danger Zone Case CS2 skins and knives. Check market prices, skin inspect links, rarity levels, StatTrak drops, and more. csgostash.com
Ben Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 247 Beğeniler 400 2 Mayıs 2024 #3 Bence kasa açma riskine girme zararlı çıkarsın. Artı 0 Eksi
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.111 Çözümler 31 Beğeniler 2.848 Yer İstanbul 2 Mayıs 2024 #4 Kasalardan düşürme şansın inanılmaz düşük. Onun yerine gidip alman daha iyi olur. Artı 0 Eksi
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.413 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 2 Mayıs 2024 #5 Gidip alman daha mantıklı, bazı takas sitelerinde yüzde 35'e kadar yükleme bonusu vs. veriyorlar. Daha ucuza da alabilirsin öyle. Artı 0 Eksi
Gidip alman daha mantıklı, bazı takas sitelerinde yüzde 35'e kadar yükleme bonusu vs. veriyorlar. Daha ucuza da alabilirsin öyle.