Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Danger Zone koleksiyonuna ait skin, dolayısıyla Danger Zone kasasından çıkıyor.
Kişinin zevkine kalmış ancak ben genelde kasa açmakla uğraşmıyorum skin için. Yerinde olsam doğrudan satın alırım.
csgostash.com
csgostash.com
Kişinin zevkine kalmış ancak ben genelde kasa açmakla uğraşmıyorum skin için. Yerinde olsam doğrudan satın alırım.
AK-47 | Asiimov - CS2 Stash
AK-47 | Asiimov CS2 skin prices, market stats, preview images and videos, wear values, texture pattern, inspect links, and StatTrak or souvenir drops.
Danger Zone Case Skins - CS2 Stash
Browse all Danger Zone Case CS2 skins and knives. Check market prices, skin inspect links, rarity levels, StatTrak drops, and more.
Danger Zone koleksiyonuna ait skin, dolayısıyla Danger Zone kasasından çıkıyor.
csgostash.com
csgostash.com
AK-47 | Asiimov - CS2 Stash
AK-47 | Asiimov CS2 skin prices, market stats, preview images and videos, wear values, texture pattern, inspect links, and StatTrak or souvenir drops.
Danger Zone Case Skins - CS2 Stash
Browse all Danger Zone Case CS2 skins and knives. Check market prices, skin inspect links, rarity levels, StatTrak drops, and more.
Son düzenleme:
Gidip alman daha mantıklı, bazı takas sitelerinde yüzde 35'e kadar yükleme bonusu vs. veriyorlar. Daha ucuza da alabilirsin öyle.