Detaylar
Kim cevapladı?Hocam çok erken değil mi? Oyun halen eksik. Oyunu adam etsinler de sonra baksınlar başarımlara.Valve bununla ilgili bir haber yaptı mı? Eksikliği bariz hissediliyor çünkü.
6-7 Ay geçti hocam. Ama haklısınız tabi.Hocam çok erken değil mi? Oyun halen eksik. Oyunu adam etsinler de sonra baksınlar başarımlara.
Ama başarım kasmayı seven oyuncular var mesela ben. Böyle oyuncuları da içine çekerler bence.
Bırakın yüzde 100'de kalsın. 100'lediğim tek oyun olur kendisi.
Doğru dediniz hocam. Ben de başarım kasmaya bayılıyorum. Fakat vaziyet ortada.6-7 Ay geçti hocam. Ama haklısınız tabi.
Ama başarım kasmayı seven oyuncular var mesela ben. Böyle oyuncuları da içine çekerler bence.
- Makaleler
- 4
Başarımla alakalı bir bilgi yok ama daha diğer haritaların eklenmediği bir oyundan bahsediyoruz. Önceden varolan oyun modları, haritalar vesaire gelsin, sonra getirirler başarımları.
Önce CS2 ile gelen 20 kat artan hileci sorununu cozsunler ardından lobi ve ranklari duzeltsinler, sonrasında haritaları ayarlayıp seçkinden D2'yi çıkarsınlar, son olarak da artık bir zahmet TR sunucusu açsınlar.
Çok eksiği var ama oynuyoruz hala, yılların sadakati mi yoksa göre göre dikine gitmek mi desem bilemedim.
Çok eksiği var ama oynuyoruz hala, yılların sadakati mi yoksa göre göre dikine gitmek mi desem bilemedim.