Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
CS2 Battle Pass alınırsa ortalama ne kadar sürede biter?
Oynadıgın zamana göre ilerleme saglanır XP toplayarak ödül alınır Valorant'ta böyle CS2 bende yüklü degil girip bakamıyorum daha dogrusu yüklemeye cok üşeniyorum.
Sana bağlı. Eğer değişmediyse görev sistemi berbattı. Hiç oynamayacağın haritada, bilmem şu kadar bomba kur, çöz veya şu silahla öldürme yap gibiydi. Ayrıca bunlarda atıyorum 30-40 adam öldür gibi sayılar yüksekti. Yani oyundan keyif aldırarak yapabildiğin görevler yoktu. Daha çok insanları topluluk sunucularından çekip, düz modlarda hızlıca maç bulunsun diye böyle yapıyorlardı. Faydası oldu mu sanmıyorum, rekabetçi oynayan yine oynadı ve topluluk sunucularını da ölmesine olanak sağladılar. Şu an CS2 ile tamamen ölmüş durumda, elbette topluluk sunucularını yöneten egoist, beyinsiz ergen(yaşı 30 küsür olanlarda vardı) de bitirdi.
Ben galiba ilk sezon değil de ikinci sezonda alıp yarısında salmıştım. Ondan sonra da asla bu sezon madalya mı ne almadım. Sonradan değişti mi bilmiyorum. Ama diğer oyunlara göre pass sistemini en beceremeyen oyun CS olabilir.