Merhaba. CS2'de bu ay sonunda bıçak alacağım. Sonraki ay da eldiven. Ve attığım bıçak ve eldiveni alacağım. Sizce nasıl? Bu biraz kişisel bir şey ama sizlerin de görüşünü almak istedim. Renk uyumu açısından falan. Neyse şimdiden teşekkür ederim.
Damascus yerine Freehand, Unhinged yerine belirli Floattan Case Hardened alabilirsiniz.
Bu arada yaptığınız kombo klasiklerden zaten, birilerinin görüşüne ihtiyacınız yok gibi
Damascus yerine freehand, unhinged yerine belirli floattan Case Hardened alabilirsiniz.
Bu arada yaptığınız kombo klasiklerden zaten, birilerinin görüşüne ihtiyacınız yok gibi
Bir de hocam bir şey daha sormak istiyorum. Default t ajanın eldiveni çok kötü bence. Eldiveni de 1 ay sonra alacağım. Bu yüzden idare etmek için CS:GO'da Dust 2'de olan aşağıya bıraktığım ajandan alsam olur mu? Onun eldiveni daha farklı(parmakları falan açık)
Bir de hocam bir şey daha sormak istiyorum. Default t ajanın eldiveni çok kötü bence. Eldiveni de 1 ay sonra alacağım. Bu yüzden idare etmek için CS:GO'da Dust 2'de olan aşağıya bıraktığım ajandan alsam olur mu? Onun eldiveni daha farklı(parmakları falan açık)