CS2 çok hile var mı?

Bir bana hiç hile gelmedi herhalde. Şubat ayından beri CS2 oynuyorum 400'e yakın saatim var. Hiç hile gelmedi.

Hileciler o kadar legit oynuyor ki, hile olduğunu anlamamışsındır. İnanılmaz derecede hile var CS2'de.

Yıllardır CS oynarım, GO ile 2'nin toplamında 4000 civarı saatim var rahat.

Hile gelmesi durumu tamamen güven faktörü ile alakalı. Ne kadar az raporlanırsan o kadar temiz hilesiz kişilere denk gelirsin. Sadece CS2'de 500 saatim var ve şimdiye kadar çok az denk geldi diyebilirim.

Hocam 15 dolar biraz pahalıymış ya, çok bilmiyorum indirime filan girer mi?
CS2 prime indirime öldürsen girmez daha, alacaksan al derim hemen.
FACEIT Premium alırsan da 0 hileyle oynarsın ama aylık 45 liralık bir meblağ vermen gerekecek.

3 maçta 1 garanti hile geliyor göstere göstere hile yapıp banlanmayan hesaplar gördüm.

Oyunun seçkin hâlinde bile ölüm maçında fazlaca hile denk geliyor.

İfadeler: Que
3 maçta 1 garanti hile geliyor göstere göstere hile yapıp banlanmayan hesaplar gördüm.
Bende çok gördüm maçıma birisi denk geldi ve Steam'den VAC ban yemesi için her şeyi yaptım video bile aldım kanıtları Steam ile paylaştım ama cevap veren dahi olmadı adamın hesabı halen açık.

Oyunun seçkin hâlinde bile ölüm maçında fazlaca hile denk geliyor.
Bana en çok da Yoldaş modunda geliyor neredeyse sanki hepsi orada toplanmış gibi 5 maçtan 3 tanesine sabit geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…