B450 + Ryzen 5 5600 + 16GB RAM kombinasyonunu geçebilirsiniz ikinci elde. Gözle görülür büyük bir artış olmayacaktır ama CS 2 güzel VRAM kullanıyor eskisine göre illaki fark olacaktır ama işlemci çok darboğaza girerse takılmalar yaşanabilir.

Mega darboğaz istiyorsun gibime geldi. O işlemci ile nasıl FPS yükseltmeyi planladın?

O işlemciyle aldığınız ekran kartı aşağıdaki gibi olur.

bottleneck-software.webp

Toplu eski tarafı satıp mümkünse 5600+6600XT yakışır. Fıstık gibi de FPS alırsınız. b580 tek başına 3.nesil i7 işlemci ile trendyol pc derdim.

i7 3770 RX 550 4 GB sistemim var. Arc B580 ekran kartı aldım, yakında takacağım. Normalde CS'de 5 vs 5 rebette minimum 100, maksimum 160 arası alıyorum. Yeni kartı taktıktan sonra FPS'im ne kadar, kaç ile kaç arası olur?
Artışı bırak belki düşüş olur. R5 5600 bile besleyemiyor o kartı. 7500F-I5 14400F lazım.

ya boşta ramim harddiskim kasam var sadece almam gereken anakart işlemci şuan buna bide 600w psu ya yeticek param vardı yazın 6-7k biriktirip düzelticem
Kardeşim sorun orada işte senin ram, harddisk artık düşük kalır ve işe yaramaz. Yeni bir sistem kurman gerekicek o da 20.000 TL'ye patlar. Hadi anakartını aldın, buna bir 7500F'li sistem dizmek can yakar.