Merhaba. CS2'de envanterimi aşağıya bırakıyorum. Şu anda 40 dolar param var ve bu paraya bir şeyler alabilirim. Ama ne alacağıma karar veremedim. Sizce ne alabilirim?
Son düzenleme:
Kıymetli hocam bazı skinler hariç envanteriniz çok güzel eklemeler yapılabilir ama benim size tavsiye edeceğim bir konu var. Eğer sık sık CS2 oynuyorsanız 1 tane daha seçkin hesap alıp çarşambadan çarşambaya en kötü "0.40" dolar elde etseniz o hesaba hiç dokunmayıp yılda 1 defa takaslasanız nasıl olur? ^^
Gayet iyi desenler var. En çok kullandığın silahların desenini yükseltebilirsin bence. Mesela AK-47 desenini satıp redline alabilirsin.
Hocam o kadar vaktim olmuyor maalesef bazen haftalık dropu zor alıyorum.
Hocam bekleyen bakiyeye düşer mi sizce 6.69 dolar olan en düşük fiyattan satacağım Ak'yi. Birkaç gün önce 48 dolara famas satmıştım yine en düşük fiyattan ama bekleyene düşmüştü.
Haklısınız ^^ nazik dönüşünüz için teşekkür ederim. Benim biraz factory New takıntım var mesela zamanında 12.000TL+ envanterim vardı satıp bass gitar aldım şimdi 2 hesap kasmaya çalışıyorum fakat en çok kullandığınız skinleri yükseltebilirsiniz de. Simsiyah değeri aslında bilinmeyen bir skin ben Simsiyah'ı güzel sticker ile süslerdim (YouTube'da çok kombinasyonlar var) atheris ise efsane bir skin ancak o envanterinizde anı + yatırımlık düşüncesine girsek biraz daha yüksek skinler tercih edebilirsiniz atheris çok var ^^ şahsen ajanlarınız çok ama çok güzel ve sürekli fiyatları da artıyor. USP-s kabuk güzel skin olsa da çok klişe kalıyor o skin artık bana ve GLOCK-18 4.60 dolar olarak görüyorum ama bence hak etmiyor. Geri kalanı gerçekten muazzam!![]()
Ben de çok bu duruma sinirleniyordum yapay zekaya sordum ve Steam %100 haklıymış. Haklı gerekçeleri var ama bu durum yine bize yansıyorMaalesef hocam beklemeye neye göre aldığını bilmiyorum. Düşebilir de düşmeyebilir de.
Tabii ^^Hocam güzel bir USP skini var mı bildiğiniz bu bütçe ile.