14381

Uzman
Uzun zaman Valorant oynadım. Tekrardan CS oynamak istiyorum, FACEIT kurdum var mı tavsiyeleriniz? Nasıl level atlarım 4 levelim. Config nasıl kurulur var mı Config öneriniz?

Oynarken kendine bir şeyler katmaya çalış, youtube üzerinden Faceit yüksek elo demoları izleyebilirsin. Her oyuna girmeden önce valo mantığı iki bot vur, elo yükseldikçe her gün oyuna girmeden önce aim antrenman planı oturtursun kendine. Seviye 4 olunca biraz ciddiyeti az maçlar oluyor, bazende çok kızışıyor; biraz garip bir elo orası. CS'de genel crosshair placementlar cok önemli çünkü peek avantage yüksek oyunda. Diğerleri oynayarak gelişir. Sırf Faceit diye o elolarda çok kendini sıkmana/kasmana/zorlamana gerek yok, yavaş yavaş halledersin. İyi oyunlar, keyif al yeterli; elo gelir.

Oynarken kendine bir şeyler katmaya çalış, YouTube üzerinden FACEIT yüksek elo demoları izleyebilirsin. Her oyuna girmeden önce Valorant mantığı iki bot vur, elo yükseldikçe her gün oyuna girmeden önce aim antrenman planı oturtursun kendine. Seviye 4 olunca biraz ciddiyeti az maçlar oluyor, bazen de çok kızışıyor; biraz garip bir elo orası. CS'de genel Crosshair placementlar cok önemli çünkü peek avantage yüksek oyunda. Diğerleri oynayarak gelişir. Sırf FACEIT diye o elolarda çok kendini sıkmana/kasmana/zorlamana gerek yok, yavaş yavaş halledersin. İyi oyunlar, keyif al yeterli; elo gelir.

Çok sağ ol üstadım. Ms çok yüksek benim düşürmeye çalışıyorum. 5.8 falan oluyor. Onu ne yapabilirim?

Ping ms'i mi yoksa görüntü oluşturma ms'i mi? Eğer görüntü oluşturma olarak 5.8 falansa gayet iyi, benim ortalama 7-15 arasıydı. Eğer ping olaraksa 60'ı geçmediği sürece Türkiye için maalesef iyi. Hangisi olduğunu belirtirsen bildiğim çözümleri anlatmaya çalışabilirim.