CS2 FACEIT nasıl ilerliyorum?

DM oynayarak counter-strafe alışabilir, retake oynayarak siteları geri almaya alışabilirsiniz. Onun dışında bu elolarda utility kullanımı çok yok, utility öğrenerek rakiplerinizin önüne rahatlıkla geçebilirsiniz.

İfadeler: GTR

Counter strafe atmayı zaten biliyorum ve bence kullanabiliyorum. Retake bayağı oynuyorum zaten ve smokeları da öğreneceğim.

Counter strafe atmayı zaten biliyorum ve bence kullanabiliyorum. Retake bayağı oynuyorum zaten ve smokeları da öğreneceğim.

Daha iyiye gidebilirsiniz hocam, bazen durmadan ateş ediyorsunuz. Bunun dışında utility öğrenecekmişsiniz zaten. Geriye kalanlar zamanla elo yükseldikçe oturacaktır.

Daha iyiye gidebilirsiniz hocam, bazen durmadan ateş ediyorsunuz. Bunun dışında Utility öğrenecekmişsiniz zaten. Geriye kalanlar zamanla elo yükseldikçe oturacaktır.

Hocam bir de bu elo mm de hangi ranka denk geliyor biliyor musunuz?

Hocam bir de bu elo mm de hangi ranka denk geliyor biliyor musunuz?

Premier 10k elo denilebilir, mm için ise nova ve mg arası olabilir. Bunu kestirmek zor çünkü aim konusunda iyi olup, oyun bilgisinde eksik olan oyuncular da bu elolarda olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…